Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
везе

Најгоре реченице које упућујете партнеру, а да тога нисте ни свесни

Постоје оне реченице које без размишљања упућујете партнеру, можда и свакодневно не знајући да њима заправо рушите темеље своје везе.

1607784483_Depositphotos_91104250_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Да све буде утолико компликованије није реч о погрдним изразима, нити класичним осудама, критикама и слично, већ о привидним "комплиментима". Сви ти наводни комплименти, стварају превелики притисак на вашег партнера и доводе до проблема у везу. Фразе на које би требало да обратите пажњу доносимо вам у редовима који следе:

Ти си мој цео свет

Оваква фраза је врло опасна нарочито ако је реч о вези која је тек започела. Бити превише везан за некога је нездрав однос, колико год љубави да је присутно у причи. Рећи неком да је ваш цео свет, превелики је терет који му непотребно стављате на леђа.

Прочитајте још: Жене воле АРОГАНТНЕ, а шта воле мушкарци?

Ти си ми спасио живот

Чак и ако сте пре особе са којој сте сад у вези били у лошем браку или вези без љубави и поштовања, ви сте сами себе спасили – раскинувши такву везу. Ваш садашњи партнер нема ништа са тим, чак и ако је ушао у ваш живот таман када сте мислили да вам се свет распада. Овом фразом стављате га у опасан надмоћан положај над вама.

Неке реченице могу да промене слику о вама.

Не знам шта бих радила без тебе

Ако желите да се онај ког волите добро осећа, никад не треба да му упућујете ове речи. Оне не дижу његову вредност у небу, већ снижавају вашу. Када он чује ове речи, може променити слику коју има о вама, а сигрно је да не желите да вас посматра очима пуним сажаљења јер сте беспомоћни без њега.

Прочитајте још: ЧЕТИРИ проблема разарају брак, а последњи је СТРАШАН

Ти ме испуњаваш

Читава она прича око – друге половине, коју је потребно пронаћи да бисмо били комплетни толико је токсична да би је требало избрисати из светског речника. Рећи некон да је ваша друга половина или да вас испуњава, значи сматрати себе половичним и непотпуним, што је далеко од истине.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas