Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
GAMING ЗОНА

Најстарија ГЕЈМЕРКА има тек 90 ГОДИНА! И то није све, БАКА "чисти" професионалце у игрицама (ВИДЕО)

Гинисова књига бизарних рекорда однедавно је богатија за још један – најстарији активни YouTube влогер који се бави видео-играма је бака Хамако Мори из Јапана која има 90 година

1592672215_Gamer-Grandma.png
Фото: YouTubePrintScreen/GamerGrandma
Oglas

Хамако Мори је старица из Јапана, која има 90 година и  даље активно игра видео-игре. Осим тога, ова невероватна бака своја искуства и савете у игрању видео-игара редовно дели са пратиоцима на YouTube каналу где је чувена као Gamer Grandma.

Прочитајте још: Коначно! Црасх Бандицоот се враћа као игрица за паметне телефоне (ВИДЕО)

Канал Gamer Grandma има више од 320 хиљада претплатника, а обзиром да њени видео снимци имају више од сто хиљада прегледа она је задовољила критеријум Гинисове књиге рекорда. Тако је недавно постала и званично најстарија YouTube гејмерка на свету.

Прочитајте још: Конзола прототипа Нинтендо ПлаyСтатион продата за - 300.000 долара!

Бака Мори сваког дана проведе најмање три сата у виртуалном окружењу таманећи противнике, у чему поприлично ужива. Живи у једном малом граду, југоисточно од Токија. Видео-играма се бави више од четири деценије, а каријеру је почела још 1981. године на конзоли на којој су се тада играла њена деца.

Прочитајте још: Пуцачина за милион долара! Цалл оф Дутy: Мобиле добија први велики турнир

Осим тога, ова невероватна бака напомиње и да редовно одржава форму прстију разним вежбама, а све како би могла бити што агилнија са џојстиком у руци.

Погледајте како то изгледа када се бака Хамако Мори упусти у играње видео-игара.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas