Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ШОК

Након оптужби да је Лечић силовао Данијелу Штајнфелд, реакције стижу са свих страна: Јавност згрожена

Позната глумица наводно је у тужилаштву дала исказ у коме је Бранислава Лечића оптужила за силовање

1616426142_lecic_program_kalis_28082020_0016.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Данијела Штајнфелд, јуче је у београдском тужилаштву открила име моћника из филмске индустрије кога је оптужила за силовање, а како се наводи у питању су иницијали Б.Л:

Прочитајте још: Упознали смо је у улози Жаклинице: Глумица Тијана Максимовић за Магазин новости о сновима који су почели да се остварују

- У својој изјави навела је идентитет евентуалног извршиоца кривичног дела иницијала Б.Л. Даље провере су у току и ради се на прикупљању доказа - додају из Вишег тужилаштва.

Након што су медији дошли до сазнања, одмах је почело да се спекулише да је у питању глумац и бивши министар културе Бранислав Лечић. Одмах након што је у медијима ођекнула вест, Бранислав Лечић издао је хитно саопштење у коме је демантовао данашње наводе:

- Поводом оптужби које су се појавиле у медијима о мом наводном силовању Данијеле Штајнфелд, дајем следећу изјаву:

- Апсолутно поштујем закон и правне институције ове државе, и спреман сам да у било ком тренутку одговарам у Тужилаштву на овакву оптужбу.

- У питању је најгнуснија лаж која ме дискредитује - написано је у кратком саоштењу.

Убрзо након саопштења славног глумца, огласила се и његова ћерка, Ана која је за медије рекла да ће истина изаћи на видело и да она зна какав је човек њен отац, као и да је мирна због читаве ситуације. И многе колеге, дале су изјаву поводом данашњих писања у коме сматрају да нико није крив док се не докаже супротно.

 

- Заиста ми је све то дегутантно и одвратно и не желим да коментаришем такве приче док се не докаже да се то и десило. Истина је да смо заједно играли у серији "Вратиће се роде", али ја никада ништа нисам приметила. Нећу да блатим своје колеге - рекла је Мира Бањац.

Прочитајте још: "Доживео је да види Јакова": Сека Алексић се кроз сузе присетила оца, а онда открила потпуно непознат детаљ из свог живота

Подсетимо, Данијела Штајфелд својим документарним филмом "Зацели ме", који је премијерно приказан прошле године на фестивалу у Сарајеву, испричала је како је моћник из филмске индустрије силовао, због чега се недуго затим одселила у Америку.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas