· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Натална карта упозорава коме треба ОДБИТИ КУМСТВО: Астролог Сузана Бан упозорава

Постоји много углова из којих можемо да посматрамо натални хороскоп. Ево једног од њих.

1615544333_Depositphotos_148425425_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Западна астрологија у наталном хороскопу проучава десет планета. Свака од њих представља тип личности са којима ће се власник хороскопа током живота сусретати. Када се одреди планета која представља власника хороскопа, остаје девет које описују његову околину.

Прочитајте још: Астролог открива каква ће нам бити 2021. година: Маске ћемо носити до априла 2022.

Сви људи су у хороскопу
Без обзира на то колико ћемо људи током живота упознати и колико ћемо пријатеља, фамилије стећи, сви они ће имати неку од улога које су приказане положајем и аспектима планета које их представљају.

Некада је то тешко препознати, јер је симболика планета огромна, али уз пажљиво праћење и прикупљање главних особина особа с којима се сусрећемо, није тешко препознати ко је заправо та особа из нашег хороскопа и шта од ње можемо да очекујемо.

Ако је неко Стрелац тражите где је Јупитер у вашем хороскопу

Другим речима, све особе рођене у неком астролошком знаку, на пример Стрелцу, у нашем хороскопу ће бити представљене знаком Јупитера. Па, ако је у нашој карти ова планета добро положена, то значи да од те особе можемо да очекујемо само добро.

Сузана Бан Фото: Војислав Данилов

Међутим, то се не посматра само на тај начин. Особу треба да препознамо по карактеристикама и по својству у коме смо је упознали. Па тако, на пример, ако је она наш шеф, без обзира што је рођена у знаку Стрелца, у свом хороскопу ћемо потражити какав је положај нашег Сатурна, Сунца, али и планете која представља наше десето натално поље. Све у зависности од тога да ли је особа старија или млађа и какав модел шефовања спроводи.

Ако вам је поље посла оптерећено тешким планетама, шеф ће бити лош!

Дакле, ако вам је поље које представља шефове и газде оптерећено тешким планетама и аспектима, где год да радите и какве год претпостављене да имате, пре или касније, неповољан астролошки сценарио ће се активирати. Исто важи за сва натална поља. Каква вам је натална позорница неког животног сегмента, таква ће се енергија и груписати.

Прочитајте још: Пословни хороскоп за март: Шкорпији паре, Стрелцу успех, а један знак се сели у други град

Такође, ако упознамо особу која у свом хороскопу има наглашен неки знак, на пример Шкорпију, онда без грешке тражимо у свом хороскопу како нам је положен Марс или Плутон, јер из тога можемо да увидимо шта та особа конкретно нама може да донесе.

Овакво посматрање околине може бити забавно, посебно онима који добро познају астролошку симболику. Јер, осим што наш хороскоп описује каква је нека особа, чак и онда када о њој званично ништа не знамо, он описује и каквим ће се људима окружити. На пример, ако у свом хороскопу имамо астролошку слику да се наш кум разводи, онда ћемо избегавати да тражимо од било кога да узме ту улогу у нашем животу.

Планете су лоше, а нуди вам кумство?

Али, шта ако нас неко замоли да му будемо кум? Онда је искусном астрологу јасно да ће наш драги пријатељ, будући кум, свој брак брзо окончати. Или, ако један спортски тренер има врхунске играче, то значи да ће увек својом енергијом привући такве. И, обрнуто.

Прочитајте још: Ове особине хороскопски знаци крију као "змија ноге": Трачаре, лажу и себични су!

Неки познаваоци астрологије су толико добро развили ову технику да им није потребан увид у нечију наталну карту. Понекад је довољно анализирати хороскоп једне особе и из њега извући обиље информација о онима који су му блиски.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.