· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Натални хороскоп мале Мие: Луна Ђогани ће имати популарну ћерку, а ОВО ће бити њена највећа МАНА!

Миа Миљковић ће имати буран живот, а вероватно ће један део провести у иностранству.

1624429661_luna.PNG
Фото: Instagram/ screenshot luna_djogani

Мала Миа је у знаку Близанац, а подзнаку Вага. Имаће леп однос са родитељима, среће у љубави и у послу. Али, натални хороскоп отркива и највећу ману њеног карактера.

Прочитајте још: Недељни хороскоп: ОВАН је бесан, Стрелцу нови посао, а Бик ће у јулу уживати

Натални хороскоп се не ради деци пре 7. године, али неке црте њеног карактера могу да се виде већ сада. То су, такође, и добре смернице Мииним родитељима - Луни Ђогани и Марку Миљковићу.

Миа ће бити омиљена у друштву

Пошто је Миа Близанац значи да је Сунце у овом знаку, а то гарантује да ће радо бити виђена у друштву и биће изразито комуникативна особа. Волеће путовања и брзо ће учити, па би било најбоље када би је родитељи усмерили ка образовању.

Луна и Марко морају да је усмере ка школи!

Наиме, Луна Ђогани и Марко Миљковић треба да се потруде да малој Мии пруже што боље образовање јер има неограничене интелектуалне способности и била би права штета да их не искористи. Миа ће знати шта жели од живота, а пошто је веома талентована за језике Луна и Марко треба да јој што пре узму професора страног језика.

Прочитајте још: Исти отац: Погледајте како ће изгледати Миа, ћерка Луне Ђогани и Марка Миљковића (ФОТО)

Миа ће вероватно живети неко време у иностранству. Путоваће доста и уживаће у томе. Промене ће јој пријати и увек ће се лако сналазити у новим околностима.

Највећа Миина мана

Највећа мана Сунца у Близанцима је чињеница што су ти људи променљиви и растрзани. Дакле, уколико буде радила неколико ствари у исто време - ништа неће урадити до краја и врло брзо ће губити енергију.

То би била права штета јер ће имати много енергије и греота је да је неискористи на прави ствари. Једноставно, има црту која може да је омета у упорности да оствари циљ. Да поновимо, њене интелектуалне способности су велике и у науци би могла да постигне велике резултате уколико победи себе и успе да се фокусира.

Миа има снагу жене ратнице, али...

Пошто се Мии Месец налази у Лаву она ће бити храбра и биће спремна на ризик. Има и Марса у Лаву, а то значи да има снагу жене ратнице. У стању је да покрене највеће пројекте и спроведе до краја ако задржи фокус. Склона је да иде у крајност.

Миа ће имати смисао за моду

Имаће смисла за организацију и имаће много пријатеља. Међутим, пријатеље ће морати мудро да бира јер ће стално бити окружена људима и многи неће бити добронамерни.

Прочитајте још: Летњи хороскоп: Сатурн доноси разводе и отказе, а хаос ће трајати до ОВОГ датума

Волеће да се лепо обуче и имаће смисла за моду.

Биће заводница, заљубиће се у странца...

Патиће у љубави јер ће бити заљубљива и нестабилна. Биће вечити романтик.  Имаће доста веза. Проблем у љубави правиће јој страх да не изгуби слободу. Биће веома осећајна и увек ће сањати о великој љубави, чак и када јој се догоди. Вероватно ће се заљубити у странца

Биће неуморна и вредна и зато је важно да се родитељи фокусирају на њено образовање.

Најзанимљивију њена црту осликаће Јупитер. У исто време ће бити груба и спремна да човека доведе до ивице, али и љупка и отмена. Може да буде добар радник, али и да се препусти уживањима.

Прочитајте још: Пошто је деци обезбедио куће и станове, Дејан Миленковић из Борача је себи подигао гробницу са "гарсоњером" (ФОТО)

Хороскоп се не ради за децу пре седме године, али према распореду планета, Миа ће доживети лепу и срећну старост, а предстоји јој и лепо наследство.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.