Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Не знате шта да гледате? Предлажемо вам: ТОП 10 ФИЛМОВА ЗА НОВОГОДИШЊЕ И БОЖИЋНЕ ПРАЗНИКЕ

Уживање може да почне! Ушушкајте се и узмите шољу омиљеног топлог напитка

1671100564_profimedia-0584013901-Top-10-filmova-z-aBozic-naslovna.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

1. Божићне хронике ( Цхистмас Цхроницлес)

У овом бајковитом остварењу Деда Мраза и Баба Мразицу глуми пар који важи за најскладнији у Холивуду- Курт Расел и Голди Хоун. Прича прати брата и сестру, Кејт и Теди Пирса, чији је план да за Божић успеју да усниме Деда Мраза, што их одоводи на неочекивано путовање о којем већина деце машта. Прави породични филм.

2. Одмор (Холидаy)

Романтична комедија из 2006. са Камерон Дијаз и Кејт Винслет у главним улогама. Радња се дешава упоредо на Енглеском селу и у Лос Анђелесу, када две жене реше да за празнике замене своје домове. У бегу од несрећних веза, обе ће се лепо прилагодити и срећу наћи у новом окружењу.

Прочитајте још: Почетак 2023. године њима доноси срећу: Један знак очекује нова љубав, а други пословни успех

Фото: Профимедиа

3. Вилењак (Елф)

Ова класична комедија са Вилијамом Фарелом у главној улози, прича је о авантурама једног неспретног вилењака. Права новогодишња прича која ће донети смех и радост за време празника.

4. Како је Гринч украо Божић ( Хоw тхе Гринцх столе Цхистмас)

Овај симпатични и забавни филм са Џимом Керијем у главној улози, настао је по истоименој дечијој књизи аутора Др. Суса. Филм говори о мргуду Гринчу, који је се заклиње да ће сломити дух Божића, па се прерушава у Деда Мраза и спрема се да украде поклоне и украсе док сви спавају.

5. Гремлини

Амерички комични ''хорор'' филм из 1984. прави је класик, остварио је велики успех и у финансијском, и у погледу реакција критичара и публике. Овај филм доноси право Божићно расположење, а прича почиње тако што Рандал Пелцер купује кућног љубимца свом сину Билу за рођендан. А у питању је симпатично крзнено створење из расе 'могвеј' коме дају име Гизмо. Продавац га упозорава да не смеју прекршти 3 правила: не смеју свторењце излагати сунчевој светлости, не сме доћи у контакт са водом и не сме се хранити после поноћи.

Прочитајте још: Како празнична музика може утицати на ПСИХУ: Стручњаци дали објашњење

6. Љубав Заправо (Лове Ацтуаллy)

Једна од најуспешнијих романтичних комедија икада, у којој глуме све саме звезде: Хју Грант, Кира Најтли, Колин Ферт, Ема Томпсон и Лијам Нилсон. Радња овог филма дешава се упоредо пратећи животе јунака, и њихове судбине током празника. Љубав, смех, сузе и топлина- осећања су која преовладавају у овом остварењу.

Фото: Профимедиа

7. Игра судбине (Серендипитy)

Уколико желите да повратите пољуљану веру да за свакога постоји сродна душа, онда је овај филм прави за вас. Са Џоном Кјузаком и Кејт Бекинсејл у главним улогама, радња филма се одвија око сплета околности који доводе до њиховог упознавања. Преиспитивање одлука и питања срца, као и препуштање онога над чиме немамо контролу- рукама судбине, оставиће вам пријатан осећај у стомаку.

8. Бетовен (Бетховен)

Овај филм има неколико делова, а у питању је породична комедија из 1992.године. Групу штенаца из продавнице
кућних љубимаца украла су двојица лопова. Један бернардинац успео је да побегне и ушуња се у кућу породице
Њутн. Сви су одушевљени придошлицом, а посебно деца, док Отац Њутн жели извбећи одговорност и одбија да прихвати пса, али укућани успевају да га убеде у супротно. 

Фото: Профимедиа

9. Сам у кући (Хоме Алоне)

Један од најпопулрнијих празничних филмова: прича прати домишљатог и несташног дечака који игром случаја остаје сам у кући, док његова многочлана породица одлази на пут. Он се на разне начине брани од лопова на чијој је мети, док покушавају да опљачкају његов дом.

10. Деда Мраз ( Тхе Санта Цлаусе)

Када актуелни господин Мраз падне са крова на Бадње вече, разведени отац Скот обуче његово одело и постане нови Деда Мраз. Скот и његов син Чарли убрзо завршавају на Северном полу...

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas