Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Ован је пред хаосом, Бик пред опасношћу, а ОВАЈ знак је жестоко ЗАЉУБЉЕН

Веза које се одржава путем порука може да, на крају, донесе непријатност.

1605257802_Depositphotos_416719394_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

ОВАН

Посао

Стиже вам новчани прилив, али истовремено и додатни трошкови. Поред овога, планетарни аспекти најављују изненадне промене које вас могу узнемирити и уплашити. Не препуштајте се првом утиску, заједно с хаосом стиже и право решење којим ћете, на крају, схватити да је све што се десило било најповољније за вас.

Стиже новац! Стижу и трошкови...

Љубав

Односи унутар породице постају све напетији. Осећате да се атмосфера променила, а не знате шта је узрок свему томе. Можда сте у протеклом периоду били превише опуштени јер сте тренутну кризну ситуацију схватали неозбиљно. Време је да се дисциплинујете и суочите с реалношћу.

Здравље

Чувајте се инфекције.

Прочитајте још: СВАЂЕ, тешке речи и много НЕРВОЗЕ: Због ретроградног Меркура од сутра ПАЗИТЕ ШТА ПРИЧАТЕ

БИК

Посао

Будите изузетно пажљиви како бисте избегли сваку врсту агресије која се може појавити у вашем окружењу. Осим тога, чувајте се повреда. Интензивирање свих односа могу бити презахтевни за вас, па и то може резултирати неконтролисаним изливом беса којем сте ових дана склони. Тензија долази из ваших страхова које све теже савладавате.

Будите пажљиви, питоми, пазите се повреда.

Љубав

Осетљиви сте на све што чујете, чак и ако неко описује своје симптоме, истовремено их и ви доживљавате. До краја недеље тензија може попустити, али само под условом ако избегнете средства информисања и мрачне теме које вас узнемиравају.

Здравље

Чувајте се повреда.

Прочитајте још: МАРС и МЕРКУР праве журку на којој најављују РАСПЛЕТ: Сви сте ПОЗВАНИ!

БЛИЗАНЦИ

Посао

Очекујете важну одлуку, али она не стиже. Неки људи су вам нехотице пренели погрешну информацију. Наоружајте се стрпљењем и некако издржите овај период јер ускоро стиже наговештај промена, а с тим и решење ситуације која вас већ неко време мучи. Не замарајте се дилемом шта ће бити даље јер разрешење свега, за сада, није у вашој моћи.

Очекујете одлуку, али стижу само погрешне информације!

Љубав

Једна фаза ваше љубавне везе пролази и крајње је време да размислите о следећем кораку. Однос с вољеном особом мора да се дефинише. Размислите, можда ваше оклевање долази из преозбиљног става о животу и љубавним односима уопште. Опустите се.

Здравље

Више се крећите.

РАК

Посао

Нисте сигурни у ком смеру да наставите даље, па вам та дилема може изазвати велике недоумице. Немате много времена за колебање, морате брзо деловати. Не трошите време на љутњу и страхове, већ размишљајте конструктивно и држите обе ноге на земљи. Решење се налази испред вас, али за то је потребно да, одбацивши илузије, рационално поступите.

Маштате о будућности, решавајте проблеме!

Љубав

Препуни сте позитивне енергије. Од проблема се браните маштањем и планирањем будућности. Чини се да заборављате да су планови такве врсте нереални све док се криза не заврши. Тензија између вас и вашег партнера све више расте, па ако се не будете приземљили односи могу захладнети.

Здравље

Болови у леђима.

Прочитајте још: "Болест ће доћи од ЖУТИХ, људи ће падати по улицама, страшна епидемија ће прогутати свет, а ЛЕК..."

ЛАВ

Посао

Оптерећује вас тензија која вас окружује. Стагнирате на месту где сте се затекли, али не губите наду. Све ово што се ових дана дешава, у суштини, отвара повољне прилике које већ увелико и предосећате. У међувремену, док чекате, преконтролишите финансије јер су, због ваших несмотрених потеза, у изгледу непријатности у виду опомена о заосталим дуговањима.

Стагнирате, али све је ово тек припрема!

Љубав

Шта год урадили и како год се поставили, ових дана вас криве за све. Осим тога, ради превентиве, осигурајте сва поља где сте нешто прикрили јер постоји велика шанса да будете откривени. Пазите коме се поверавате, један од пријатеља може вас, нехотице, издати.

Здравље

Проблеми с кожом.

ДЕВИЦА

Посао

У овом периоду вам стиже интересантан предлог који у себи садржи нека нова решења која се могу спровести и након што тренутна криза прође. Ипак, будите пажљиви јер особа која представља ауторитет или послодавца може превидети неке детаље, па их касније прескочити и у реализацији читавог пројекта. Будите педантни и детаљни у свему.

Стиже занимљив предлог, будите пажљиви

Љубав

У породици је извор живота. Будући да сте, ових дана, усмерени на њу, имате појачану потребу да све држите под контролом. Претерана брига о свима и свему може изазвати озбиљан пад расположења и премор, а то обара имунитет. Обуздајте своју забринутост, посветите себи више пажње.

Здравље

Несаница.

ВАГА

Посао

За вас је најпаметније да избегавате ситуације у којима нешто треба да докажете или из неког другог разлога морате баш ви да иницирате важан разговор. Држите се подаље од озбиљних тема јер се свака може развити у озбиљан сукоб, нарочито ако је то нешто што датира из прошлости. Све што вам је на срцу сачувајте за себе и сачекајте повољнији период.

Избегавајте озбиљне теме.

Љубав

С једне стране жудите за слободом, а с друге вам прија да имате некога поред себе. Нестабилно расположење може да вас наведе на штетне поступке. Ускоро ће се околности променити, па није паметно сада уводити новине у односу с партнером, док не видите с чим располажете.

Здравље

Чувајте се грипа.

Прочитајте још: Сатурн, Марс и Уран припремају ДВА МЕСЕЦА ХАОСА, а од јануара следи право ОЛАКШАЊЕ

ШКОРПИЈА

Посао

Значајну суму новца можете потрошити на непотребне намирнице иако би било мудрије да то одложите јер не знате колико ће криза потрајати. Уколико сте активан учесник у саобраћају, будите опрезни, нарочито ноћу. Постоји опасност и од физичких повреда, па у том смислу будите пажљиви где год да се крећете, а нарочито ако сте радно ангажовани.

Трошите паре, будите опрезни у сваком смислу

Љубав

Предуги боравак у породичном окружењу код вас изазива тензију и потребу да побегнете. Да бисте обуздали потребу за слободом неопходно је да пронађете начин да се бар на неколико сати дневно осамите, макар ставили слушалице на уши и пустили музику која вам прија.

Здравље

Контролишите крвни притисак.

СТРЕЛАЦ

Посао

Расплинули сте се на много страна одједном. Много тога сте започели, много је малих пројеката који вам се допадају, али ни један није сам по себи вредан да се само њему посветите. Превише труда, мало резултата, постајете уморни. Не посустајте јер све што сада урадите у наредном периоду ћете на неки начин квалитетно наплатити, било новцем или новом позицијом.

Расплинули сте се, премного започели!

Љубав

Осталим члановима породице препуштате иницијативу, уместо да засучете рукаве и излаз из једног проблема обезбедите сопственим снагама. Можда бежите од одговорности јер сте уморни. Свесни сте да ситуација може трајно пореметити односе с ближњима али, ипак, то вас не покреће.

Здравље

Контролишите апетит.

ЈАРАЦ

Посао

Потпуно сте свесни којим путем морате кренути уколико желите да безболно прођете кроз овај период. Све што смислите да бисте могли да радите, некако тешко иде. Тренутне тешкоће схватите као лекцију којом учите како да одвојите битно од небитног и сложите сопствене приоритете. Идеје којима се водите нису лоше, само је потребно право време.

Тренутне тешкоће схватите као лекцију.

Љубав

С укућанима будите стрпљиви и не инсистирајте на својим ставовима, нарочито ако они инсистирају на озбиљним темама. Ових дана сте склони преувеличавању свега, па и проблема. Ако подлегнете притиску, предстоји вам озбиљна емотивна криза коју ћете тешко превазићи.

Здравље

Опрезно с лековима.

ВОДОЛИЈА

Посао

Под великим сте притиском јер се ближи тренутак када ћете морати да донесете важну одлуку. На вама је да пронађете начин како да своје поступке оправдате. Будући да је извесно да ће вам у помоћ прискочити неко од сарадника, нема разлога да се препуштате мрачном расположењу. Промене које су пред вама јесу непријатне али завршиће се на најбољи могући начин.

Мораћете да донесете одлуку, промене су пред вама и непријатне су.

Љубав

Подршка породице вам је од велике важности, нарочито ових дана када сте под огромним притиском јер морате да донесете одлуку која има можда и животну важност. Не заборавите да ви нисте центар света. Енергија вашег партнера је у паду, ускоро ћете и ви њему бити важан ослонац.

Здравље

Наспавајте се.

Прочитајте још: Планете нам приређују пролећну РЕПРИЗУ, а 13. децембра следи НЕВЕРОВАТНО ОЛАКШАЊЕ

РИБЕ

Посао

Све се развија како треба, али се ви, ипак, осећате спутано и заробљено. Добра страна таквог аспекта је у томе што ви под притиском сјајно функционишете, па ћете, до краја овог периода, без обзира на осећај несхваћености постићи одличне резултате у пословима за које мислите да нису важни. То што будете ових дана урадили биће примећено и награђено.

Дописујете се са занимљивом особом, али...

Љубав

Инспирацију проналазите у особи с којом се дописујете. Уколико ових дана одлучите да се одважите на тајни сусрет, будите спремни на непријатна изненађења. Дакле, чувајте се скандала јер колико год будете обазриви, ваше тајне намере ће бити разоткривене.

Здравље 

Нервоза.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas