Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПАРТНЕРСКИ ОДНОСИ

Ни свака ПРЕВАРА није иста! Ево који облици највише СЛАМАЈУ СРЦЕ

Постоје три врсте преваре, које увек не подразумевају ни физичке односе

1609094050_prevara.png
Фото: Pixabay
Oglas

Невера је проблем у великом броју веза, много чешће него што сами некада можемо замислити. Послеице су некада несагледиве, резултирају разводима, трајним непријатељством и емотивним сломом.

Прочитајте још: ФРИЗУРА којој ВЕТАР и КИША не могу ништа: Сви могу да је направе (ФОТО)

Ипак, ни свако варање није исто. Доносимо вам три најчешћа партнерска односа, која подразумевају превару и издају партнера.

Емоционална превара

Она може укључивати и ​​физички однос, али не нужно. Емоционално варање може започети као невино пријатељство. На крају се особа која вара нађе у присној вези са неким тко му није партнер.

Прочитајте још: ПРАКТИЧАН је, али зашто не би био и ЛЕП? Пратите ТРИ правила када бирате КИШНИ МАНТИЛ

На неки начин, емоционално варање више осакаћује однос него физичко варање. Код физичког варања особа која вара се можда и даље осјећа емоционално повезано са својим партнером и можда само тражи испуњење сексуалне фантазије. Код емоционалне преваре, срце прељубника можда више није у вези.


Фото: Depositphotos

Физичка превара

Ово је чин сексуалне интимности са неким другим осим с вашим супружником или партнером. То је један од најчешћих облика преваре. Иако је физичко варање уобичајено код мушкараца и жена, чини се да на различите начине утиче на њих. Мушкарци физичку превару доживљавају као облик физичког одбацивања. Са друге стране, жене неће исто тако реагирати на физичку превару ако нису укључене емоције.

Прочитајте још: Да ли је ОВО НАЈРУЖНИЈИ модни КРИК у деценији? Или најлепши... (ФОТО)

Онлајн превара

С развојем интернета, онлајн превара постаје све чешћи проблем међу паровима и може бити у различитим облицима. Онлине превара укључује интернетску порнографију, састанке на мрежи и кокетирање с другим људима на друштвених мрежа. Онлине превару је теже "ухватити" од осталих облика преваре.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas