Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРОРОЧАНСТВА

Нострадамус је најавио да Спаситељ долази у ЧЕТВРТАК са ИСТОКА

Према хиндуистичком веровању, ми тренутно живимо у Кали југи - "гвозденом", мрачном добу, на најнижој тачки духовне свести и моралних вредности.

1609239580_Depositphotos_387990354_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Иако су датуми почетка и завршетка Кали југе спорни, многи верују да се приближавамо њеном крају, када би Калки, последњи аватар Вишнуа, требало да се врати на Земљу. Овај повратак отворице Сатја југу, "златно доба", наше узлазно путовање до врхунца истине и космичког поретка.

Прочитајте још: "Драго ми је што нећу доживети оно што видим": Убиће тројицу ПОЛИТИЧАРА, а Београдом ће марширати војска

По веровању, Калки је последња инкарнација (условно речено) бога Вишнуа, и сматра се да име вуче корене из санкритске речи "калка" - прљавштина - што Калки чини разарачем глиба.

Глобални догађај промена, разарач зла и позитивна промена!
Записано у Вишну пурани
"Само имовина цћ дати положај; богатство ће бити једини извор преданости; страст ће бити једина веза заједништва међу половима; лаж ће бити једино средство за успех у парници; а жене ће бити објекти само чулног задовољства. Земља ће бити поштована, али због њеног минералног блага. " - записано је у "Вишну пурани".

Према неким тумачењима, овај аватар ће се манифестовати као глобални догађај и промена, а по другима - то ће бити физичко присуство у људском облику. Једно је сигурно: сви га виде као разарача зла и претечу позитивне прекретнице, којим се завршава Кали југа.

Крај богиње Кал се види када лаж тријуфује над истином!

Крај доба богиње Кал требало би да буде препознат по погоршању људских вредности и лажи која тријумфује над истином, сиромаштву већине...

Прочитајте још: "Крв ће тећи у потоцима, ПАДАЋЕ СЕ ОД ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ, а кроз БЕОГРАД ће проћи људи у ЦРВЕНИМ КАПУТИМА"

Индијско пророчанство Фото: Пиксабеј

Прочитајте још: Чувени астролог Тања Вељковић каже: Вечерас почиње РЕПРОГРАМИРАЊЕ, пред нама је историјски тренутак

Неки верују да ће се Калки појавити у доба масовног рата, и то јашући на белом коњу усред ватре и пламена, али вероватно треба имати у виду да је хиндуистичка митологија алегорична. Други верују да је Калки већ на Земљи и да је започео процес трансформације, уз помоћ бројих трагача за истином и духовних практичара широм света.

И Нострадамус спомиње Спаситеља са истока који удара зле силе штапом!

Какве везе са овим има Нострадамус? У својим катренима он пише о Спаситељу са истока који силази са свог трона ударајући зле својим штапом. Приказ Калкија у хиндуизму приказује Аватара како се спушта на коњу, носеци мач сличан Нострадамусовој визији. Али, штап такође може да се протумачи као Божја реч, према Библији, а неки то тумаче као ново "откривење" које ће Калки подучавати.

Прочитајте још: МАТЕМАТИЧАР је "израчунао" овогодишње немире још 2012. године, а ПРЕДВИЂА још СТРАШНИЈЕ ствари

Највећи западни пророк каже ће Спаситељев свети дан бити четвртак, а и у хиндуизму се Вишну обожава четвртком (као што рекосмо, Калки је аватар Вишнуа).

Комплетан текст можете прочитати у ШТАМПАНОМ издању ТРЕЋЕГ ОКА

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas