Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОПЧИЊУЈУЋЕ

ОНА је бивша МИС ЈУГОСЛАВИЈЕ: Има 57 година и изгледа никад ИЗАЗОВНИЈЕ

Иако Ану Сасо, бившу мис Југославије, ретко виђамо у јавности, ова бивша мисица и популарна Пипи девојка одушевљава своје пратиоце на Инстаграму. Многи је називају краљицом хрватских плажа, а титулу је заслужила објавом фотографија у бикинију.

1596027830_Capturef.JPG
Фото: Принтскрин / Инстаграм / сассо.ана63
Oglas

Ана има 57 година и позирала је у мајици Пипи у чијој се реклами прославила пре 37 година.

Прочитајте још: ТРИ ГРАЦИЈЕ НА ОБАЛИ ЦРВЕНОГ МОРА: Луксуз с укусом истока, водена магија или рај за одрасле (ФОТО)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#гоодморнингwорлд🌎 #гоодморнингфриендс🙋 Успомена са снимања с предивном цурама, данас једнако лијепим женама. Власта с моје десне стране, Асија с лијеве, која је уједно била и моја друга пратиља на избору за мисс YУ.👑❤ Уистину смо се лијепо дружили и забављали, као и сви остали судионици тијеком снимања ове, (како многи кажу) легендарне рекламе.Предивно искуство❤ Тај сегмент живота сигурно нитко од нас није, нити ће икада заборавити!❤❤❤ #хеллофромпипигирлс👋👋👋👋❤❤❤😘 #хавеницедаy☀️

Објава коју дели Ана Сассо (@сассо.ана63) дана

На пролеће Ана је објавила и слику рекламе на којој је са још две девојка и испија популарно пиће. А многи памте рекламу у којој Ана из мора излази у белој мајици која је провидна.

Прочитајте још: Знамо је као водитељку Слагалице, а сада пробајте ДАНИЈЕЛИНЕ шпагете триколоре (РЕЦЕПТ)

Гледајући фотографије из младости, тачније оне које су настале почетком 80-их година и данас, можемо рећи да је време за Ану стало.

Своју витку линију одржава правилном исхраном, али и вежбањем, па се тако фотке с тренинга такође могу пронаћи на њеном профилу.

Прочитајте још: Мајка троје деце, успешна пословна жена и КРАЉИЦА СТИЛА (ФОТО)

Откако је почело лето, Ана не пропушта одласке на плажу и уживање у морским радостима и своје пратиоце неретко почасти фотографијама у купаћем костиму.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas