Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

"Осећам се као да сам дечка продала за 10 долара" .... Ево због чега је овој девојци продаја преко интернета направила пакао од живота

Продаја преко интернета потпуно може да вам промени живот из корена

1607705781_prodaja.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Девојка из Велике Британије по имену Парис,бави се продајом гардеробе преко интернета, а Џејд која је била купац,успела је да направи пакао од живота за само две недеље.

Прочитајте још: НЕВЕРОВАТНО! Индонежанин постао МИЛИОНЕР након што му је благо ПАЛО С НЕБА

Њих две су наставиле комуникацију и након куповине тренерки, а касније су почеле и приватно да се друже. Веома су се зближиле и постале најбоље пријатељице, све док на једној журки, пријатељица Парис није упознала  Џејдиног дечка Конора Дредбија. 

Њих двоје су остали заједно до дубоко у ноћ, а Конор је сутрадан одмх раскинуо везу са Парис. Недавно је објавио и да је са Џејд у вези.

Фото: деспоситос

- Осећам се као да сам продала дечка за десет фунти. Као да сам га послала уз тренерке, купиш једно добијеш друго гратис. Више никад ништа нећу продавати онлајн. Све је било тако брзо, од само продатих тренерки до раскида. Та девојка ме је питала пар пута да се видимо и почеле смо да се виђамо , а две недеље касније узела ми је дечка. Знам да звучи глупо, али тачно се тако десило - каже Парис и додаје да веза између њега и Парис није дуго потрајала, као и да је молио да јој се врати.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas