· · Komentari: 0
LJUDSKE SUDBINE

NEVEROVATNO! Indonežanin postao MILIONER nakon što mu je blago PALO S NEBA

Kamen ga umalo nije ubio, a onda je shvatio da on vredi milione dolara

1607635820_meteorit.png
Foto: TwitterScreenShot/Latest on SAYS

Što te ne ubije, to te obogati! Ovo je maksima kojom se vodi jedan srećni Indonežanin, po imenu Joshua. 

Pročitajte još: Naučnici potpisuju peticiju PROTIV slanja poruka u SVEMIR: Misle da su vanzemaljci pretnja za nas?!

Ovaj čovek srećan je, pre svega jer je izbegao smrt u sopstvenom domu. Naime, na njegov dom pao je vreo kamen težak više od dva kilograma.

Pročitajte još: DVE godine su putovali do SRBIJE, a kada je došla CRVENA ARMIJA uništili su OFICIRSKE uniforme (FOTO/VIDEO)

Osim toga, sreća je još veća uzevši u obzir činjenicu da  mu je skoro na glavu pao meteorit star više od četiri miliona godina. Ovo je ujedno i jedan od najznačajnijih ikada nađenih meteorita na planeti.

On ga je prodao za oko 1.5 miliona evra, a kako je izjavio, deo tog novca iskoristio je kako bi izgradio crkvu u svom selu.

Pročitaje još: Zašto dajemo POKOJNIKU 40 dana? Fantomski DNK dokazuje POREKLO čoveka koje će mnoge UPLAŠITI

Supruga i on, kako tvrdi, želeli su još jednu kćerku, pored troje dece koje već imaju, a ovo mu je bio znak iz svemira da bi svakako trebalo da porade na tome.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.