· · Коментари: 0
трансформација

Славна ГЛУМИЦА се потпуно ТРАНСФОРМИСАЛА: Смршала је 20 килограма и сада изгледа НЕВЕРОВАТНО (ФОТО)

Ставила је здравље на прво место и успела у својој замисли.

1602062219_Capture.JPG
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм/ Ребел Wилсон

Аустралијска глумица, писац и комичарка Ребел Вилсон одушевила је своје пратиоце на друштвеним мрежама фотографијама на којима има 20 килограма мање.

Сада изгледа потпуно непрепознатљиво, а истакла је за стране медије да је разлог њеног мршављења и то што је осећала да физички мора да се преобрази како би добијала другачије улоге од ових које је до сада имала.

Прочитајте још: Проговорила бивша девојка принца Харија и открила оно што НИКО НИЈЕ ЗНАО

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А пост схаред бy Ребел Wилсон (@ребелwилсон) он

Годинама је важила за најпознатију пунију даму Холивуда, а једном приликом је изјавила и да су јој давали огроман новац само да не смрша, по томе је била препознатљива, а њен физички изглед обележио је њене улоге.

Њене препознатљиве улоге у Деверушама и филму Ноћ у музеју сигруно памтимо. Њен таленат је увек препознатљив, те је добијала само позитивне критике највећих филмских критичара.

Прочитајте још: Ово је НАЈПЛАЋЕНИЈА ГЛУМИЦА на свету: Престигла је чак и Анђелину Џоли

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ПалмБеацх #Хаyден #Пооцхес4Лyфе пс мy атхлеисуре ис @гyмсхарк

А пост схаред бy Ребел Wилсон (@ребелwилсон) он

А овако је глумица изгледа пре само годину и по дана. Може да послужи као пример свима који желе да изгубе килограме и окрену се здравом животу. Све је могуће!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.