Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДАН МАЧАКА

Ово је ЛАРИ, први МАЧАК Велике Британије, који ЧУВА ПРЕМИЈЕРА

Посао "Шефа задуженог за мишеве" обављао је за три премијера: Дејвида Камерона, Терезу Меј, није смењен ни у време Бориса Џонсона.

1596893862_LariMacakDaunungSt.PNG
Фото: Youtube/ screenshot Mark Felton Productions
Oglas

Верује се да је рођен јануара 2007. године, а службу у Даунинг стриту број 10 Лари је добио 2011. године. Он је обичан мачак, црно-бели. До 2016. године је стекао репутацију пргавог мачора, јер је стално тукао Палмерстона, мачора који "ради" за Форин офис.

Прочитајте још: МАЧКЕ из ТРИ разлога мењају БОЈУ СВОГ НОСИЋА, а да ли треба то да вас ЗАБРИНЕ?

Да ли је Палмерсон невин?

Камеронови су планирали да Лари буде љубимац њихове деце, али то се није догодило, јер је овај мачор невероватан ловац.

Првог миша је убио пред публиком и новинарима!

Првог миша убио је 22. априла 2011. године. То је урадио пред публиком, испред чувеног броја 10. Пошто се одлично показао Лари је остао да ради за наредна два премијера.

Зауставио је Трампа, који је морао да чека...

Лари има изузтно популаран Твитер профил и веома је омиљен међу туристима и фоторепортерима којима са задовољством позира. Нема пардона када га неко изазива и радо улази у дуел. Постао је познат и у САД када је легао испод аутомобиал Доналда Трампа и председник САД није могао да крене.

Опаки Нелсон Фото: Youtube/ screenshot Mark Felton Productions

Руфус је био први мачак који је радио за британску владу. Запослили су га 1929. године, а посао је препустио Питеру 1939. године.

Мачак Питер је рекордер по броју премијера.

Црни мачор Питер је рекордер и служио је петорици министара. У време Черчила у Даунинг стриту је радио мачак Нелсон којег је премијер обожавао јер је радо нападао велике црне псе.

Прочитајте још: МАЧКЕ се увлаче у КРЕВЕТ из 5 разлога, а један ће ЗАБРИНУТИ власника

Најгору репутацију имао је Хамфри који је нападао све што мрда.
Хамфри Фото: Youtube/ screenshot Mark Felton Productions

Десети мачак био је Хемфри. Био је чупав и толико добар ловац да је 1994. године оптужен да је нападао и птице Џона Мејџора, па је био под истрагом и следеће године је нестао.

Хамфри је обављао "прљаве" послове за Чери Блер!

Када се поново појавио пратиле су га нове афере, да је наводно по налогу Чери Блер терорисао по околини. После оваквих оптужби удаљен је и каријеру је завршио код старијег пара, на селу.

Прочитајте још: ХИТ НА ИНСТАГРАМУ: Она је популарни модел, зове се Запа и она је МАЧКА (ФОТО)

Традиција "запошљавања" мачака датира још из времена Хенрија Осмог.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas