Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АНКЕТА

Ово су НАЈСЕКСИПИЛНИЈИ делови женског тела

Утврђено на основу једне онлајн анкете.

1608639514_Depositphotos_13724749_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Жене често мисле да мушкарци желе да на девојакам виде пуне усне, шире кукове, бујне груди или пак ужи струк. Међутим, на основу једне онлајн анкете утврђено је да ставри заправо не стоје тако.

Наиме, резултати ће вас сигурно изненадити, јер међу најсексипилнијим деловима женског тела нашле су се следеће ствари. 

Стопала 

Мушкарци су се сложили да су им негована женска стопала јако привлачна, а и пожељно је да су налакирани нокти на њима. Нико не би рекао, али се јачи пол тако изјаснио. 

Прочитајте још: Шест женских "мана" које мушкарци просто обожавају!

Леђа 

Секси леђа просто излуђују мушкарце, поготову када жене носе хаљине или мајице на којима их откривају. 

Фото: Депозит

Коса 

Сваки мушкарац преферира другачију боју косе, не постоји јединствена боја или фризура која је универзална за сексипил, сваки од њих што се тога тиче има другачији укус. 

Прочитајте још: Седам трикова с којима ће жене УВЕК ПРИВУЋИ ПАЖЊУ мушкараца

Осмех 

Мушкарци признају да просто не могу да одоле лепој жени са осмехом. То је нешто што привлачи све људе. Осмех је једноставно магнет. 

Фото: Депозит

Усне 

Не постоји мушкарац који приликом првог сусрета неће одмерити ваше усне. Преферирају пуније, међутим не воле превише тамне или светле боје ружа за усне. Природне нијансе обожавају. 

Прочитајте још: За ДЕВЕТ ДАНА може да вам се догоди НАЈВЕЋА ПРЕВАРА - ево о чему се ради

 

Груди и задњица 

Сваки мушкарац воли затегнуте груди и задњицу, зато и жене наглашавају ове делове и свесно привлаче јачи пол. Већина се сложила да преферира груди средње величине, а за задњицу кажу што већа то боља. 

Очи 

Веровали или не очи су им на првом месту када је реч о најсексипилнијим деловима женског тела. Секси поглед је кључ за привлачност.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas