Oglas
· · Komentari: 0
SAVETI

Sedam trikova s kojima će žene UVEK PRIVUĆI PAŽNJU muškaraca

Samouverenost žene jedna je od ključnih stvari.

1608208021_Depositphotos_21073937_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Svaki muškarac ima svoj tip idealne žene. Ipak, postoje neki mali potezi koja će privući njegovu pažnju bez obzira na telesne adute.

1. Kada žena grize usana

Mnoge studije su pokazale da su usne jedan od prvih delova tela koje muškarci primećuju na ženama, a pogotovo ako su namazane crvenim ružem. Grickanje usana još je jedan ziheraški potez da se njegove oči usmere na ovaj deo tela. Reč je o potezu koji je istovremeno ranjiv i zavodljiv.

Pročitajte još: Ovo su godine u kojima se žene osećaju NAJPRIVLAČNIJE

2. Kada žena prekrsti gole glatke noge 

Glatkoj koži može odoleti retko koji muškarac, a pogotovo ako žena prekrsti noge u suknji koja ih razotkriva. Dakako, efekt će biti još veći ako to učini spontano.

3. Kada žena ima visoku punđu 

Muškarci su ljubitelji duge kose, ali vole i visoke punđe koje razotkrivaju delikatne uši i vrat. Dakako, isti maštaju o trenutku kada će dama raspustiti kosu. Taj potez smatraju vrlo intimnim i sviđa im se.

Pročitajte još: Ovo su četiri muške neodoljive osobine

4. Pogled preko ramena

Foto: Depozit

Tajanstveni pogled preko ramena ima snažan uticaj na muškarce. Ne čudi što su filmske dive u prošlom stoleću pozirale upravo na ovaj način kada su promovirale svoje projekte. 

5. Kada žena razotkriva svoja naga ramena 

Suptilno obnažena ramena na ženi kod muškaraca bude poriv da je štite bez obzira da li  ona nosi majicu predimenzioniranog okovratnika ili formalniju koktel haljinu. Naga ramena teraju muškarce na zagrljaj i bliski kontakt.

Pročitajte još: Muškarci mnogo bolje podnose starenje od žena, a evo i zašto

6. Kada žena hoda samouvereno u štiklama 

Neke žene ne vole štikle, a druge ne mogu da zamisle dan bez njih. Muškarci vole kada dame hodaju u njima na samouveren i samopouzdan način. 

7. Kada se žena smeje iskreno i sa guštom 

Muškarci ne vole kada se žene smeju njihovim šalama "na silu“. Štaviše, osvojiće ih dama koja izražava svoje emocije bez ikakvih ustezanja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas