Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Мира Шкорић проговорила о БОРБИ СА РАКОМ: Почела сам да осећам умор, а онда сам сазнала СТРАШНУ ИСТИНУ

Успела у великој борби

1598350874_mira.jpg
Фото: YоуТубе Принтсцреен/Мира Скориц
Oglas

Мира Шкорић успела је да након 15 година победи рак штитне жлезде, који се сматра једним од најподмуклијих облика карцинома.

Прочитајте још:  Страшна трагедија славног водитеља: За само три недеље УМРЛО МУ ДВОЈЕ ДЕЦЕ

После велике борбе и четири операције, певачица коначно може да одахне и да ужива у животу:

- Увек сам била немарна према свом здрављу, шта ћу, таква сам... И сад се најежим када се сетим тог периода пре него што сам сазнала да сам болесна. У једном тренутку почела сам да осећам необичан умор. Шта год да радим, почнем да осећам малаксалост. Онда су кренуле благе, подмукле температуре, 37 са 2, а не знаш од чега су. Истовремено, необјашњиво сам губила килограме.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😍😜🥰😘 👊мислим у сваком слуцају Уаааа Продукција 😂😂😂😂😂👊👊👊👊👊💣💣💣💣💣

А пост схаред бy Мира Скориц (@мираскориц_оффициал) он

- Нисам особа која кука и плаши се болести, наставила сам нормално да живим, певала сам, снимала, држала концерте. Игнорисала сам симптоме све док ми на врату изнад кључне кости није искочила лимфна жлезда. Е онда сам схватила да је озбиљно. Доктор Радан Џодић ми је саопштио сурову истину, коју нисам хтела да прихватим. Истину да имам рак штитне жлезде, и то са метастазама. Била сам у стању потпуног шока и неверице - присетила се она, док сада тврди да се и даље чува.

Прочитајте још: Након што је објављено да је Синиша заражен короном, ОГЛАСИО СЕ ФУДБАЛСКИ КЛУБ БОЛОЊА (ФОТО)

- Међутим, и даље се борим, примам терапије, чувам имунитет, узимам витаминске коктеле. И даље певам нормално, по два сата, као да нисам била болесна. И не волим када ме сажаљевају, када прочитам да сам се повукла са сцене, да више нисам у стању да певам. О својој болести никада јавно не бих проговорила ни реч, да није других оболелих, којима бих можда могла да помогнем - рекла је Мира.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas