Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ОТВОРЕНО

"Чула сам људе како су умирали и ЊИХОВЕ ПОСЛЕДЊЕ РЕЧИ": Деа Ђурђевић описала шта је ПРЕЖИВЕЛА (ФОТО)

Позната водитељка опоравља се од несреће

1603702627_dea.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Деа Ђурђевић, преживела је пре две године саобраћајну несрећу у којој је аутобус, буквално откинуо руку.

Прочитајте још: Потресна исповест Раде Манојловић: Мама ми је умрла на рукама због ГРЕШКЕ ЛЕКАРА

Често путем друштвених мрежа мотивише друге, како би добили снагу да се бори са недаћама које су их задесиле, али и како би их посаветовала, како у одређеним ситуацијама да се понашају. Водитељка је у Крушевцу на трибини о безбедности у саобраћају, говорила о тешкој саобраћајној несрећи коју је преживела:

-Ја знам шта је смрт. Преживела сам је. Живела сам скоро три месеца на одељењу Интезивне неге ВМА. Око мене су људи умирали. Чула сам њихове последње речи. Ја знам шта је бол. Толико јака да паднеш у несвест и поред свих медикамената које добијаш. Ја не желим да ико доживи и преживи ово што сам ја. За то ћу се борити. Будимо безбедни - стоји у опису фотографије коју је Деа објавила.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Добила сам Златну Нику за друс̌твено одговорну акцију/репортаз̌у. Ја знам с̌та је смрт. През̌ивела сам је. З̌ивела сам скоро три месеца на одељењу Интезивне неге ВМА. Око мене су људи умирали. Ц̌ула сам њихове последње рец̌и. Ја знам с̌та је бол. Толико јака да паднес̌ у несвест и поред свих медикамената које добијас̌. Ја не з̌елим да ико доз̌иви и през̌иви ово с̌то сам ја. За то ц́у се борити. Будимо безбедни! Неизмерно сам захвална струц̌ном з̌ирију престиз̌ног фестивала ИНТЕРФЕР с̌то су препознали моје залагање и труд да безбедносна култура буде у врху приоритета овог друс̌тва. Хвала и мојој @ртвпинк која несебиц̌но даје подрс̌ку све ово време ❤️ #злананика #интерфер #награда #новинар #друственоодговарнаакција #безбедносна култура #будимобезбедни #безбедност #саобрацај #деађурђевиц #деа

А пост схаред бy ДЕА Ђурђевиц_оффициал (@деађурђевиц_оффициал) он

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas