· · Коментари: 0
МАНТИЛИ

ПРАКТИЧАН је, али зашто не би био и ЛЕП? Пратите ТРИ правила када бирате КИШНИ МАНТИЛ

Не носе само деца и једриличари кишне мантиле, већ сви које чека кишна јесен.

1602847943_Depositphotos_409516706_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Прво питање које треба себи да поставити када бирате кишни мантил гласи: Зашто га купујем? Мантил треба да штити од кише, али и да да на вама лепо стоји.

Бирајте мантил са дугмићима, а не онај који се облачи преко главе, јер га треба мокрог и свући!

Прочитајте још: МЕКЕ, наранџасте или ПИНК: У њима ноге изгледају још ДУЖЕ!

Да ли има капуљачу?

Можда никада не носите капуљачу и уверени сте да ћете уз мантил носити и кишобран, али у свему грешите. Поента кишног мантила је да штити од кише!

Да ли има џепове?

Звучи чудно, али џепови су најважнији детаљ на кишном мантилу. Када пада киша губе се ствари, испадају мобилни телефони из руке, карта за превоз... Дакле, нека мантил има само један џеп, али нека га има!

Мантил позади може да буде дужи него напред, али мора да покрива колена!

Колико је дугачак?

Ако мантил не досеже до колена - немојте га куповати! Када почне пљусак биће вам мокра колена, а која је сврха кишног мантила ако имате мокре ноге? Такође, мантил не сме да буде ни предугачак, јер ако вам се мота око листова можете да се саплетете.

Прочитајте још: Да ли је ОВО НАЈРУЖНИЈИ модни КРИК у деценији? Или најлепши... (ФОТО)

Мантил не сме да буде тесан. Напротив, мора да буде широк, да када га обучете можете телом да се окрећете лево десно. Јака јесења киша подразумева слојевито облачење.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.