Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕВЕРОВАТНО

Отварање споменика принцези Дајани: Принц Хари стигао, а Кејт Мидлтон СКИНУТА са СПИСКА гостију!

Сви су шокирани зашто је Кејт Мидлтон скинута са списка гостију који ће присуствати отварања споменика принцези Дајани.

1624865555_Kejt-Midlton.jpg
Фото: ЕПА
Oglas

Сви су знали да Меган Маркл није позвана и да неће  присуствовати откривању споменика Леди Ди, али сада међу званицама нема ни Кејт Мидлтон!

Прочитајте још: Нико не слуша креаторе, ПОСТКОВИД мода каже ОВЕРСИЗЕД и све стоји свима! (ФОТО)

Први сусрет браће после сахране принца Филипа

Кејт Мидлтон ће очигледно остати код куће док траје церемонија октивања споменика принцези Дајани, јер су званичници из краљевске куће објавили да ће откривање споменика бити обављено у приству најуже породице Спенсер.

Споменик Леди Ди се отвара 1. јула.

Церемонија откривања споменика Леди Ди биће први сусрет браће и принчева Харија и Вилијама после дедине сахране у априлу. Принц Хари и Вилијам су после званичне сахране у дворцу Виндзор виђени како опуштено разговарају са Кејт Мидлтон.

Прочитајте још: Кајли Миног диктира моду: Овај ЏЕМПЕР ћемо до јесени сви купити! (ВИДЕО)

Кејт је "миротворац" међу браћом

Вилијам је одмах после тога изјавио да је његова супруга "миротворац", јер се она увек повлачила пред свађама и није износила своје мишљење. Нажалост, милиони људи су се надали да ће видети Кејт и помирење браће, али сада више нико у то не верује.

Да ли ће се браћа помирити? Тешко!

- Љутња и бес међу браћом је отишла предалеко и превише је речи изговорено, много је неспоразума и толико тога је недоречено - рекао је Роберт Лејси, аутор књиге "Битка између браће" који је песимиста да ће се принц Хари и Вилијам помирити.

Прочитајте још: Блуза без бретела СКРАЋУЈЕ фигуру! НЕ, ако је понесете као и Софија Вергара (ВИДЕО)

Принц Хари пред медијима у четвртак

У медијима се појавила информација да ће можда четвртак бити дан "Д" за евентуално помирење међу браћом, јер Кенсингтонска палата планира да позове медије на догађај којем ће присуствовати и Хари. Међутим, Харијев портпарол је одбио све медије осим једне агенције, односно једног фотографа и једне камере. Бекингемска палата се сложила.

Хари је тренутно у изолацији у Фрогмор котиџ у Виндзору. Меган Маркл је остала са децом у Лос Анђелес где брине о сину Арчију и беби Лилибет Диана која је рођена почетком јуна.

Прочтиајте још: Стари-нови ТРЕНД: Кендал Џенер и Гвинет Палтроу носе папуче какве до јуче нико не би обуо! (ФОТО)

Принц Хари воли Кејт

Принц Хари је увек био у добрим односима са Кејт Мидлтон и посматрао је као сестру коју никада није имао, јер она никада није била против њега. Док је био члан краљевске породице принц Хари је често ишао у госте код брата и снаје.

Свађа је избила када је Вилијам увредио Меган

Свађа између браће је, наводно, почела када је принц Вилијам упозорио Харија да се са Меган Маркл ствари одвијају пребрзо.

Прочитајте још: ОТИЦАЊЕ И ГУШЕЊЕ: Јелена Карлеуша завршила у Ургентном центру! (ФОТО)

Вилијам назвао Меган "проклета жена"

- Покушај да ту девојку упознаш што боље и не мој да журиш - пише у књизи "Битка браће". Наводно се принц Хари увредио што је брат Меган Маркл назвао "ту девојку", а све се додатно закомпликовало када су њих двоје после венчања почели да малтретирају запослене. Меган Маркл је демантовала да је била груба према слугама и да је реч о "кампањи против њих", али тужбе су покренуте против њих.

Прочитајте још: Широке панталоне и блејзер: Један ДЕТАЉ је овог лета НАЈВАЖНИЈИ

На крају је однос међу браћом екслодирао када је принц Вилијам снају пред пријатељима назвао "проклета жена" и Харију је рекао да његова супруга постаје 500% ноћне море!

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas