· · Komentari: 0
PLAVA KRV

Nova optužba Megan Markl: Kraljevska kuća nam nije dala NOVAC! Princ Čarls odmah ODGOVORIO

Sledeće nedelje princ Hari dolazi u Englesku na godišnjicu Ledi Dijane.

1624603492_Depositphotos_157627316_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto

Svi su očekivali da će princ Hari ponuditi "maslinovu grančicu" bratu Vilijamu i ocu Čarlsu kada bude došao na godišnjicu smrti majke Dijane, ali stavri su se sve više zakomplikovale.

Pročitajte još: Kajli Minog diktira modu: Ovaj DžEMPER ćemo do jeseni svi kupiti! (VIDEO)

Otvaranje spomenika Ledi Di

Ovog leta će biti otkriven spomenik Ledi Di, a za godišnjicu njenog rođendan 1. jula najavljivano je da će doći, ne samo princa Harija, već i mali Arči. Međutim, nove optužbe su dodatno potkopale krhke odnose između kraljevske porodice i vojvode i vojvotkinje od Saseksa.

Princ Hari je na dedinoj sahrani dao obećanje.

Megan Markl i princ Hari su optužili kraljevsku porodicu da su ih potpuno "finansijski sasekli" kada su se preselili u SAD. Oni su, navodno, zbog toga morali da počnu da rade, pa je tako Megan Markl uspela da potpiše ugovor vredan više od 90 miliona evra sa Netflix i Spotify.

Da li Čarls dao novac princu Hariju?

Međutim, britanska kraljevska porodica se oglasila i podsetila je da je princ Čarls dao "određenu sumu" mladom bračnom paru da počnu život na drugom kontinentu. Princ Čarls je sinu dao 4,5 miliona funti!

Pročtiajte još: Stari-novi TREND: Kendal Džener i Gvinet Paltrou nose papuče kakve do juče niko ne bi obuo! (FOTO)

Dakle, prinčevi Vilijam i Hari zajedno će prisustvovati otvaranju spomenika princezi Dijani 1. jula, a kako piše magazin "People" njihov otac je očajan zbog odnosa u porodici.

Čarlsa boli odnos između braće.

- Strašno ga boli svađa i kompletan odnos između braće, a smetaju mu i optužbe na njegov račun. Uprkos obećanjima princa Harija koje je dao na sahrani dede princa Filipa, on je nastavio da napada kraljevsku porodicu - izjavio je prijatelj princa Čarlsa.

Megan Markl dobija sve što želi

"Megan Markl je uvek dobijala šta želi i kada to želi, za razliku od Kejt Midlton" - napisao je britanski "San".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kensingtonnroyal

Knjiga "Bitka braće"

U nedavno objavljenoj knjizi "Bitka braće" koju je napisao Robert Lejsi, kraljevski dopisnik, jedan deo se odnosi i na zaposlene.

U knjizi piše da se Kejt i Vilijam prema zaposlenima odnose kao prema familiji, dok su Megan Markl i princ Hari maltretirali osoblje.

Pročitajte još: OTICANJE I GUŠENJE: Jelena Karleuša završila u Urgentnom centru! (FOTO)

- Radi se o potpuno pogrešnoj filozofiji života. Megan Markl je odgajana u kulturi Holivuda - zaključuje pisac knjige.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.