Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Сутра је пун месец ПРВИ ПУТ у 2021. години: Највише ће утицати на ОВА 4 ЗНАКА!

Пун месец ове године биће у знаку Лава, а очекује нас у четвртак, 28. јануара.

1611745718_Depositphotos_42307587_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

У овом периоду може доћи до разоткривања интрига и тајни или дo неочекиваног признања осећањa од стране одређене особе.

Прочитајте још: Верност према хороскопским знаковима: Шкорпија највернија, а један знак ће вас посебно изненадити

Поред збуњености, русваја и гужве, овај период донеће нам и храброст, мотивацију и вољу да радимо на себи. Оно што чини енергија пуног Месеца у Лаву је то да све што нас тренутно збуњује ускоро ће се рашчистити и постати кристално јасно.

Период који је одличан за нова остварења!

Поред свега овога, овај дан ће бити пун креативности, али и срећних околности. Ово је дан погодан за нове пројекте, идеје, послове.

Прочитајте још: Најлакша ДИЈЕТА на планети: Пратите ритам ЗЕМЉЕ (2 ДЕО)

Деловање овог пуног Месеца најјаче ће осетити следећа четири знака: Лавови, Бикови, Шкорпије и Водолије. Не страхујте, већ искористите прилику!

Дакле, Лавови смирите страсти и сагледајте ситуацију са свих страна пре него што "планете".

Бикови искористите енергију да изненадите вољену особу.

Шкорпије не треба да посматрају све црно, већ да покушају да из сваке ситуације извуку максимум.

Водолије ће морати још мало да сачекају, јер њихово време тек стиже!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas