· · Коментари: 0
ИЗАЗОВ

Супер модел Паулина Поришкова (55) као од "мајке рођена": Тело као тинејџерка

Паулина се сликала у спаваћој соби гола и, док левом руком нехајно прикрива груди, искрено смеје се у камеру...

1612428102_paulinaporizkova.PNG
Фото: Instagram/ screenshot paulinaporizkov

Прихатила је "изазов" или боље речено: одговорила је на критике да жене су "озбиљним годинама" не треба да показују тело.

Прочитајте још: Краљица Елизабета има нову МИЉЕНИЦУ: Њена мама је заменила МЕГАН

Сигурно се сећате супермодела Паулине Поришкове? Била је краљица модних писта са другарицама Синди Крафорд и Наоми Кембел. Тачније, била је позната личност још од треће године, јер је као прелепа девојчица радила као модел. Снимала је спотове са најпопларнијим музичким звездама, удала се. На врхунцу славе се повукла.

Била је лепотица, а данас има тело тинејџерке

Међутим, ко прати бившу манекенку на друштвеним мрежама може да ужива у занимљивим и искреним постовима. Она је тако, недавно, објавила голишаву фотографију из спаваће собе са Барнијем Сандерсом који (са неузбежним рукавицама) дрема на њеном кревету.

Прочитајте још: Спремите се за ШОК: Била је СЕКС симбол 90-тих, сви мушкарци су је желели, а ево како ДАНАС изгледа

Паулина је објавила убрзо нову "голу слику" уз #sexyhasnoexpirationdate и напомену да је инспирацију добила од Елизабет Харли (55). Тачније, манекенку је испровоцирао један коментар испод слике Лиз Харли у којем пише: "Обуци се...срамота је жена у твојим годинама да се слика гола...гладна си пажње... обуци хаљину бако..."

Прочитајте још: Џенифер Лопез има две сестре, а најмлађа је права ЛЕПОТИЦА (ФОТО)

У протеклих годину дана као да је завладала и "епидемија изазова", јер су многе звезде, приморане да седе у кући, смишљале шаљиве начине да се забаве. Последњи изазов је смислила управо Лиз Харли која је позвала на изазов "лажни одмор" у којем сваки дан објављује слике у купаћем костиму са друге дестинације.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.