Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БАТЕРИЈСКЕ ЛАМПЕ

Светлост од Сунца до Земље путује 8 минута - ми је испоручујемо на притисак прекидача

Духовити мото компаније "Ледленсер" сјајно осликава ЛЕД лампу Т7.2

lampe16.jpg
лампе Никола ФИФИЋ
Oglas

Ледленсер Т7.2  је уређај из погона веома динамичне компаније са око 1.500 запослених широм света, од Немачке, Италије, Швајцарске до Кине и Јапана.

Прочитајте још: Робусни Ругер Секјурити Сикс својим својствима надмашио конкурентске моделе С-В у К раму

Захваљујући скоро неограниченом избору на разним интернет сајтовима и безготовинском "онлине" плаћању, сада је могуће наручити (и добити) на кућну адресу огроман број различитих светиљки које, барем "на папиру", имају изврсне карактеристике и изненађујуће ниске цене. Ипак, због одсуства гаранције и реалне немогућности рекламације производа препоручујемо да опрему ове врсте, ипак, набављате код познатог продавца и, по могућности, овлашћеног заступника одређеног бренда, где можете на лицу места да видите и испробате модел који вас интересује.

И би светло

Од 2011. компанија Ледленсер се удружила с "Ледерман тул груп" из САД и од тада продају светиљке у вредности од 50 милиона евра годишње, а власници су више од 100 патената који се тичу техничких решења за расвету.

Један од најпопуларнијих модела средњег ценовног ранга и компактног формата је Т7.2 модернизована верзија старије Т7. Разлике нису видљиве на први поглед, али су и те како значајне. Димензије Т7.2 сврставају је у џепне лампе, иако долази упакована с квалитетном футролом и узицом за ношење. Користи четири танке батерије формата ААА од 1,5 волти. ЛЕД  чип испоручује светлост у три нивоа снаге: ниски - 40 Лумена са аутономијом од 50 сати и дометом снопа до 100 метара; високи - 250 Лумена, око четири сата с дометом до 200 метара и максимални - 320 Лумена, два сата и домет до 260 метара.

Олакшано фокусирање снопа

Изузетно велики домет у односу на снагу лампе омугућио је нови АФС (Адвенсед Фокус Систем) који комбинује рефлектор и сочиво, па је, поред боље дистрибуције светлости, олакшано фокусирање једном руком, а фаст лок механизам допушта фиксирање одабраног фокуса, тако да се случајно не мења при враћању или вађењу из футроле и у сличним ситуацијама.

Прочитајте још: Да ли је израелски "Масада" претекао аустријски "Глок"? Ново оружје против 40 година старог пиштоља (ФОТО/ВИДЕО)

Уз заштиту од прскајуће воде по ИПX-4 стандарду, то ову лампу чини добрим избором за монтажу на ловачко оружје у ситуацији када вам треба максимум светлости на тачно дефинисаној даљини од ловачке чеке. Руковање лампом олакшано је великим прекидачем преко кога се бира и начин рада, односно снага светлосног снопа.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas