Oglas
· · Komentari: 0
BATERIJSKE LAMPE

Svetlost od Sunca do Zemlje putuje 8 minuta - mi je isporučujemo na pritisak prekidača

Duhoviti moto kompanije "Ledlenser" sjajno oslikava LED lampu T7.2

lampe16.jpg
lampe Nikola FIFIĆ
Oglas

Ledlenser T7.2  je uređaj iz pogona veoma dinamične kompanije sa oko 1.500 zaposlenih širom sveta, od Nemačke, Italije, Švajcarske do Kine i Japana.

Pročitajte još: Robusni Ruger Sekjuriti Siks svojim svojstvima nadmašio konkurentske modele S-V u K ramu

Zahvaljujući skoro neograničenom izboru na raznim internet sajtovima i bezgotovinskom "online" plaćanju, sada je moguće naručiti (i dobiti) na kućnu adresu ogroman broj različitih svetiljki koje, barem "na papiru", imaju izvrsne karakteristike i iznenađujuće niske cene. Ipak, zbog odsustva garancije i realne nemogućnosti reklamacije proizvoda preporučujemo da opremu ove vrste, ipak, nabavljate kod poznatog prodavca i, po mogućnosti, ovlašćenog zastupnika određenog brenda, gde možete na licu mesta da vidite i isprobate model koji vas interesuje.

I bi svetlo

Od 2011. kompanija Ledlenser se udružila s "Lederman tul grup" iz SAD i od tada prodaju svetiljke u vrednosti od 50 miliona evra godišnje, a vlasnici su više od 100 patenata koji se tiču tehničkih rešenja za rasvetu.

Jedan od najpopularnijih modela srednjeg cenovnog ranga i kompaktnog formata je T7.2 modernizovana verzija starije T7. Razlike nisu vidljive na prvi pogled, ali su i te kako značajne. Dimenzije T7.2 svrstavaju je u džepne lampe, iako dolazi upakovana s kvalitetnom futrolom i uzicom za nošenje. Koristi četiri tanke baterije formata AAA od 1,5 volti. LED  čip isporučuje svetlost u tri nivoa snage: niski - 40 Lumena sa autonomijom od 50 sati i dometom snopa do 100 metara; visoki - 250 Lumena, oko četiri sata s dometom do 200 metara i maksimalni - 320 Lumena, dva sata i domet do 260 metara.

Olakšano fokusiranje snopa

Izuzetno veliki domet u odnosu na snagu lampe omugućio je novi AFS (Advensed Fokus Sistem) koji kombinuje reflektor i sočivo, pa je, pored bolje distribucije svetlosti, olakšano fokusiranje jednom rukom, a fast lok mehanizam dopušta fiksiranje odabranog fokusa, tako da se slučajno ne menja pri vraćanju ili vađenju iz futrole i u sličnim situacijama.

Pročitajte još: Da li je izraelski "Masada" pretekao austrijski "Glok"? Novo oružje protiv 40 godina starog pištolja (FOTO/VIDEO)

Uz zaštitu od prskajuće vode po IPX-4 standardu, to ovu lampu čini dobrim izborom za montažu na lovačko oružje u situaciji kada vam treba maksimum svetlosti na tačno definisanoj daljini od lovačke čeke. Rukovanje lampom olakšano je velikim prekidačem preko koga se bira i način rada, odnosno snaga svetlosnog snopa.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas