Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТАРОТ

Тарот тумач Зорица тврди: СВЕТИ САВА је кључ за КОРОНУ у СРБИЈИ

Да ли нас чека тешка зима, када ће престати корона у Србији, шта чека Црну Гору, да ли ће победити Трамп и шта чека САД наредне године - одговара Зорица Младенович, тарот тумач.

1603179085_DSC_1806.JPG
Зорица Матијевић Фото: В.Данилов
Oglas

"Треће око" је у априлу објавило прогнозу тарот тумача Зорице Матијевић и том приликом је најавила крај карантина за мај, што се и догодило.

Поменула је и да ћемо (углавном) моћи на летовање, али под условом да не идемо у "комшилук" и да ће Кина кренути "силовито напред", а Америка имати великих проблема до септембра. Карте су најавиле процват туризма у Србији и били је тако. Прави је тренутак да сазнамо шта нас даље чека.

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

Астролошки, већ је у мају ретроградно кренуо Сатурн, а онда се исто догодило и са другим планетама - Јупитер, Венера, Плутон, Меркур, Нептун, и било је и доста лоших констелација. Ипак, све се примирило. Меркур се опет креће "уназад" од 15. октобра до 3. новембра, а ова планета влада плућима.

Шта каже тарот?

Октобар не нуди много наде, јер су планете на истој позицији као пролетос!
Анализа речи КОРОНА
ЦОРОНА - 369651: 3 - Јупитер (експанзија, богатство), 6 - Венера (лепота, љубав, породица), 9 - Нептун (карма, епидемија, мрак). Други део речи  је 5 - Меркур (проблем са плућима), који се налази се у том периоду у Шкорпији, што даје нејасне ситуације и упозорава на опрез.  Могло би се протумачити и као већа смртност! И, на крају 1 - Сунце - плућа, срце, психа, али Сунце делује на виталност и нови почетак.

- Тарот је за пролеће дао необичну комбинацију као да је у том тренутку било нејасно како даље са системом лечења. Нигде није било грешке, али није било довољно знања и искуства, а ту је немарност грађана - каже Младеновићева.

Прочитаје још: Драга и Александар Обреновић сликали су се са својим УБИЦАМА годину пре смрти, а фотографија се и данас може видети (ФОТО)

Октобар не нуди много наде, јер ће се поједине планете вратити на исте позиције на којима су биле у марту и априлу. Нептун (пандемија) биће на 18 степени Риба током читавог октобра и новембра, Марс ће бити ретроградан, као и Меркур, тако да би стварно требало бити опрезан од 15. октобра до 15. децембра. Требало "успорити" и избегавати претерана дружења, окупљања...

Уздржите се до Светог Саве, није далеко Фото: Депозит

Прочитајте још: Мистерија Хртковаца БРУЈИ СРБИЈОМ: После ЗЛАТНЕ КАЦИЦЕ, лопови ПЉАЧКАЈУ римске виле под окриљем ноћи и траже БЛАГО (ФОТО)

- Тарот даје нешто боље прогнозе, посебно у односу на март-јун, али упозорава на период Шкорпије, од 23. октобра до 22. новембра - истиче Младеновићева.

Црна Гора и Србија?
Ситуација ће се искомпликовати крајем октобра и још није све готово. Тек ће се открити нови планови, пашће маске. Однос према Србији неће се променити.
Епидемија престаје када нестане милион људи?

У многим круговима се чују разне приче које леде крв у жилама од тога да је све планирано, да ће се завршити када нестане милион и по људи...

Прочитајте још: Раде Поповић, начелник Београдске криминалистичке полиције, добио је ЗАДАТАК: Ко је убио мултимилионерку Драгу Митрићевић?

- Карте кажу да је све било случајно и ненамерно, иако је сигурно да се свашта радило у лабораторијама. Не верујем да ћемо икада сазнати праву истину, али верујем у тарот који каже да ћемо превазићи комплетну ситуацију после 27. јануара 2021. године - напомиње Младеновићева.

Ко ће бити председник САД?
- И даље је Трамп у игри. Никад прљавије неће бити на неким изборима. Трампу "стоји" тешка победа, иако ће бити неизвесно до самог краја - каже она.

Да ли ће се смирити Америка?

Наредна година је велики хазард за Америку...

- Америка не може без немира. Економска криза ће бити тешка и велика. За њих ће 2021. бити година хазарда. Оно што ме плаши (по тароту, нумерологији и планетарним аспектима) је улазак у ратно стање, а има противника који чекају само "миг" да запуцају - каже Младеновићева.

Прочитајте још: Ким Џонг Унов деда је био ПОЧАСНИ грађанин Београда, а ево шта је ОСТАВИО у српској престоници (ФОТО)

Шта чека Србију до Нове године?

- Како сам и најављивала, Србија иде даље позитивно на свим фронтовима. У октобру нас очекује успешан наставак борбе. У новембру треба имати стрпљења у вези болести. Људи ће се бунити, вероватно због рестрикција, али тако мора. У децембру се сакупљају заслужени поени за нашу земљу и многи ће ућутати и престати да "блате" успешне људе - закључује Младеновићева.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas