· · Коментари: 0
ТУМАЧЕЊЕ

Тумачење СНОВА: Шта значи сањати ВОДУ?

Вода поред ватре је један од најчешћих снова. Људи најчешће сањају да виде неку водену површину, али чест је сан при којем су жедни.

1617965897_Depositphotos_6745677_s-2019.jpg
Фото: Деспоситос

Врло често сан може бити повезан са жељом и потребом да особа иде мокрити, услед чега се сан прекида јер тај осећај имамо и на јави.

Сањати хладну воду
 

Фото: деспоситос

Ако сањате хладну воду, то симболизује радост. Могуће је да ће вам се у наредном периоду догодити лепе ствари због којих ћете бити срећни. Решићете проблем због ког вас је дуго болела глава па ћете коначно моћи да се опустите и да уживате.

Сањати топлу воду

Уколико сањате топлу воду, то упозорава на болест. Може се десити да се нећете добро осећати и да ћете морати да се придржавате лекаревих упутстава. Нећете смети да прескачете терапију и да се умарате што ће вам јако тешко пасти.

Сањати да сте некоме дали воду

Када у сну некоме дате воду, то указује да сте одани. Ви сте особа која би све учинила за своје пријатеље и никоме не дозвољавате да, у вашем друштву, лоше прича о њима. Свесни сте да имају и мане, али увек их браните када их неко критикује.

Сањати мутну воду

Ако у сну видите мутну воду, то означава сметње. Вероватно већ дуже време нешто планирате да урадите, али константно наилазите на препреке које вас враћају на почетак. Имате осећај да то никада нећете завршити због чега се додатно нервирате.

Сањати бистру воду

Уколико у сну видите бистру воду, то значи да ћете остварити малу добит. Може се десити да ћете учествовати у неком квизу или да ћете играти лото, кладионицу, итд. Имаћете почетничку срећу пошто се тиме нисте раније бавили.

Сањати дубоку воду

Када у сну видите дубоку воду, то упозорава на опасност. Могуће је да ће неко покушати да вас, или блиску особу, опљачка или повреди. Доживећете трауматично искуство после кога ћете бити опрезнији и неповерљиви.

Сањати да ходате кроз воду
 

Фото: деспоситос

Ако у сну ходате кроз воду, то указује да нико не може да вас заустави. Ви сте непоколебљиви и, када дате реч, урадићете све да је испоштујете. Ту особину цените и код других људи, а трудите се да избегнете оне који се лако предомисле.

Сањати да ходате по површини воде

Уколико у сну ходате по површини воде, то имплицира да се ничега не бојите. Вама је савест чиста и можете свакога да погледате у очи. Искрени сте и придржавате се онога што причате па нико не може да вас оптужи да сте лицемер.

Сањати да вода куља из цеви

Када у сну вода куља из цеви, то означава буран емотивни живот. Вероватно имате много удварача/удварачица па не знате кога да изаберете. Плашите се да не погрешите па се може десити да ћете још неко време бити сами.

Ако сањате воду у виду језера или мора

То означава да ћете превазићи неки за вас велики проблем иако се он другима чини ситан.

Ако сањате воду у виду потока

То означава да ћете превазићи неки релативно мали проблем.

Сан у којем пливате кроз воду

Овај сан значи да ћете кроз неке још увек неодређене проблеме  проћи веома вешто, да ћете и неке особе око вас импресионирати.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.