Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ухапшен Буба Корели

Познати репер ухапшен је након јучерашње пуцњаве.

1613465282_fasfda.png
Фото: Принтскрин / јутјуб / Империа Тв
Oglas

Амар Хоџић, познатији као Буба Корели, ухапшен је након јучерашње пуцњаве у сарајевском насељу Ступ, потврђено је из полиције.

Прочитајте још: Након пуцњаве у Сарајеву огласио се Буба Корели

Подсетимо да се инцидент догодио око 16:30 сати и да су полицајци затекли две повређене особе.

- Хапшење се догодило у 22.55, две особе су ухапшене - рекао је портпарол МУП-а КС Мирза Хаџиабдић.

Корели је ухапшен у улици Љубљанска где је затечен у возилу. Терети се за изазивање опште опасности, ношење оружја и наношење тешких телесних повреда.

Прочитајте још: ДОКАЗ ЉУБАВИ? Дечко Меган Фокс згрозио јавност ... Показао шта носи у огрлици (ФОТО)

Из МУП-а КС је потврђено да особе које су задобиле повреде нису рањене из ватреног оружја, већ се ради о повредама задобијеним у тучи.

Још се трага за једном особом која је приликом пуцњаве била у Мерцедесу. За тим аутом је расписана потрага.

Прочитајте још: Док се Северина слика гола, Игор Којић ОВОЈ девојци шаље пољупце (ФОТО)

Подсетимо да је поводом јучерашњег инцидента, познати репер Корелли јуче казао:

- Ја, Амар Хоџић, сам се нашао у погрешно време, на погрешном месту и никако нисам повезан са немилим догађаје - рекао ње репер јуче.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas