Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДОМАЋА КОЗМЕТИКА

Заборавите УЛОШКЕ за зној и СКУПЕ терапије иглицама! Ево их два рецепта за решење СМРАДА ИСПОД ПАЗУХА

Врели дани доносе и готово неконтролисано знојење, али неретко и неконтролисан смрад због кога се често осећамо несигурно и посрамљено

1596143853_pazuh.png
Фото: Pixabay
Oglas

Упорно туширање, лепљење уложака за зној испод пазуха и скупи третмани, који неприродно заустављају лучење зноја. Све ово су методи који ће имати тренутне ефекте и неће учинити да се осећамо самоуверено знајући да се мирис нашег зноја испод пазуха неће осећати метрима иза нас.

Прочитајте још: Ово је једно од ОМИЉЕНИХ ЛЕТОВАЛИШТА СРБА! Масаже доступне свима НОН СТОП, а тест на корону НЕ ТРЕБА (ФОТО)

Природне методе и препарати су у складу са природом нашег орагнизма и плус - јефтинији су!

Морамо прихватити чињеницу да је зној природно излучивање коже, које јој помаже да одржи равнотежу воде у организму и заштити нас од претеране спољашње топлоте.

Прочитајте још: Пажљиво бирајте ДОЊИ ВЕШ: У зависности од тога који носите РИЗИКУЈЕТЕ ЗДРАВЉЕ

Фото: Depositphotos

Доносимо вам два проверена рецепта са којим ћете решити овај проблем на много јефтинији, али пре свега на потпуно природан начин.

Домаћи спреј

Састојци:

  • 3 кашике сушене камилице
  • 1 кашика соде бикарбоне
  • 1 литар воде

Припрема:

Осушену камулицу прелијте са литар воде, па ову смесу прковуајте на лаганој ватри. Склоните са штедњака, поклопите и оставите да одстоји сат времена. Након тога, чај процедите и додајте 1 кашику соде бикарбоне.

Прочитајте још: Да ли и ви имате проблем са ПОДОЧЊАЦИМА? Ево како да их ублажите

Све ово добро промешајте док се сода бикарбона потпуно не раствори и сипајте у празан распршивач. Овај спреј можете користити неколико пута дневно. Чувајте га на сувом и хладном месту, без директне сунчеве светлости.

Слани раствор

Прочитајте још: Нема лета без ХАЉИНЕ, а ево који модел МОРАТЕ носити у наредна два месеца

Састојци:

  • 1 кашичица соли
  • 1 литар воде

Припрема: 

Прочитајте још: НАЈГОРА ствар у животу једне жене - накупљене ДЛАКЕ У ЧЕТКИ! Ево и како да је решите

У 1 литар воде потребно је растворити пола кашичице соли и са овим раствором пребрисати чист пазух.

Прочитајте још: Лице негује КУЋНА РАДИНОСТ! Направите домаће МАСКЕ за све типове коже

После сат времена испрати слани раствор са тела. Ако се не испере, кожа испод пазуха може постати сува, што може изазвати перутање или свраб. Користити овај раствор 12 дана за редом, после чега се количина знојења, као и сам непријатан мирис зноја природно знатно смањују.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas