Oglas
· · Komentari: 0
ŽENSKA POSLA

NAJGORA stvar u životu jedne žene - nakupljene DLAKE U ČETKI! Evo i kako da je rešite

Omiljeno žensko pomagalo za sređivanje kose i definitivno najneprivlačnija stvar u ženskom ormariću u kupatilu

1595974271_cetka-za-kosu.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Ovo je prizor kojim se nijedna žena sigurno ne posnosi, ali koji se svakoj dogodio makar jednom i na koji nikako nije ponosna.

Pročitajte još: Ovo je jedno od OMILJENIH LETOVALIŠTA SRBA! Masaže dostupne svima NON STOP, a test na koronu NE TREBA (FOTO)

Pročitajte još: Kako da nosite NAJPOPULARNIJE PANTALONE ovog leta, da izgledate LEPO, a osećate se UDOBNO

Pranje plastične četke
U čaši vode razmutite jednu kašičicu sode birkarbone i jednu kašičicu šampona. Utrljavajte ovu smesu starom četkicom za zube u četku. Potom, isperite četku uranjajući samo njenu “radnu” površinu u vodu. Ostavite da se suši na slodobnom vazduhu.

Nakupljene dlake u četki za kosu su najgora stvar za čišćenje kod kojih žene često lako odustaju, pa umesto da je očiste, bace četku jer ne mogu da se izbore sa dlakama koje su se mesecima nakupljale. 

Pročitajte još: PILINZI ZA TELO iz vaše kuhinje: Prave se jednostavno, a KOŽA će vam biti zahvalna!

Donosimo vam jednostavan savet kako da izvučete sve dlake iz četke za kosu, bilo da je reč o okrugloj četki za feniranje ili ovalnoj četki za češljanje: 

1. Uzmite češalj za tapiranje kose. Umesto ovog četka mogu poslužiti i igla za pletenje, olovka ili nešto slično tome. Potom “zaronite” što dublje u četku, pročešljavajući je tako celu, odižući dlake prema gore.

Pročitajte još: Nema leta bez HALJINE, a evo koji model MORATE nositi u naredna dva meseca

2. Uzmite makaze pa “zaronite” njima u četku i isecite izvučene dlake.

Pranje drvene četke
Drvene četke očistite samo četkicom za zube umočenom u toplu vode ss malo eteričnog ulja čajevca. Na kraju, lagano poprskajte vodom i izbrišite suvom krpicom.

Pročitajte još: Ovaj deo ŠMINKE najmanje košta, a znači mnogo, dobićete SVEŽ i ODMORAN IZGLED za nekoliko sekundi

3. Izvucite preostale dlake prstima ili pročešljajte četku češljem sa širim zubcima.

4. Operite četku. Pranje četki preporučuje se jednom nedeljno. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas