Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПИНК

ЗАДРУГА 4 – ФЕНОМЕН КОЈИ НА СТАРТУ ТВ СЕЗОНЕ ОБАРА РЕКОРДЕ ГЛЕДАНОСТИ

Невероватан успех!

1599486040_pink.jpg
Фото: Промо
Oglas

Нова телевизијска сезона за 26 година најгледанију телевизију у Југоисточној Европи – ТВ Пинк, стартовала је синоћним отварањем и почетком ријалитија који је померио границе у производњи и гледаности ТВ програма – Задругом 4, уз коју је било висе од 1 800 000 гледалаца.

Захваљујући целовечерњем спектаклу, који це трајати наредних 10 месеци, ТВ Пинк у јучерашњем дану бележи удео у гледаности већи од све три конкурентске комерцијалне телевизије заједно, а по свим категоријама гледалаца и далеко испред Јавног сервиса Србије.

На луксузно имање, филмских студија холивудског стандарда у Шимановцима, синоћ је усељено 54 такмичара, до сада најразлицитијих професија, образовања и старосне доби. Традиционалним ватрометом и вожњом по језеру у оквиру комплекса, синоћ тачно у 21х поцела је нова телевизијска сезона, која на самом старту бележи резултате који це ТВ Пинк засигурно задржати још дуго на позицији апсолутног лидера у гледаности, како у Србији, тако и у Црној Гори и Босни, али и широм Европе. У прилог томе, говори популарност овог ријалитија и на друштвеним мрежама, те је тако после смо неколико сати од почетка емитовања, на Yоутубе каналу Задруге који броји невероватних 4.7 милијарди прегледа до сада, синоцни снимак на цетвртом месту трендинг-а Yоутубе листе за територију целе Србије.

У термину емитовања Задруге 4, уз програм Пинк телелвизије било је незапамћених 38% припадница женске популације из целе земље. Поред верних гледатељки, захваљујући армији верних фанова ријалитија Задруга, синоћни пиплметри једине званичне агенције за мерење гледаности Ниелсен, бележили су и невероватне скокове гледаности у категоријама гледалаца урбане (32%), публике са територије престонице (32%), као и најватреније публике од 18 до 49 година, која чини 30 % удела.

Поред најгледанијег ријалитија, ружичаста телевизија се мозе похвалити и најгледанијим информативним програмом, “Ново јутро”, “Свитање” и “Национални дневник” и “Хит твит” најгледанији су у свом термину емитовања и међу сличним садржајима на другим комерцијалним телевизијама. Заштитини знак и ове сезоне биће страни и домаћи серијски програм који је увек у самом врху популарности на топ листама гледаности, а ове јесени не ТВ Пинк гледаћемо чак четири игране серије домаће продукције. Амбасадор забавног програма, Премијера викенд специјал бележи фантастичан раст гледаности, па је ове недеље најгледанија забавна талк схоw емисија на свим телевизијама. Незаобилазни део програмске шеме су и заштитина лица ТВ Пинк Огњен Амиџић и Сања Маринковић, који ће и ове сезоне обрадовати публику новитетима у емисијама „Ами Г схоw“ и „Магазин Ин“.

Јос једну сезону стварамо за вас јер заслузујете најскупљи, продукционо најзахтевнији и најискренији програм који сте гледали до сада!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas