Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕОБИЧНЕ ПОЈАВЕ

Замрзнуте игуане и кувани шишмиши су ПАДАЛИ СА НЕБА?! На жалост СРБА, само печени пилићи још нису падали

У историји човечанства широм света дешавале су се необичне појаве, које су имале своје логично објашњење, али неке баш и нису...

1596058347_nevreme.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Отпад из свемира није једино што нам с времена на време може слетети пред ноге док на тераси пијемо кафу или увече пиво, па нам се и од крупнијег града учини - замрзнута игуана.

Прочитајте још: Ово је једно од ОМИЉЕНИХ ЛЕТОВАЛИШТА СРБА! Масаже доступне свима НОН СТОП, а тест на корону НЕ ТРЕБА (ФОТО)

Прочитајте још: Ово је једно од ОМИЉЕНИХ ЛЕТОВАЛИШТА СРБА! Масаже доступне свима НОН СТОП, а тест на корону НЕ ТРЕБА (ФОТО)

Постоје феномени. који би нам се кроз приче и непроверене чињенице могли сервирати неке врло занимљиве ствари, а најбоље међу најбољима доносимо вам у наставку.

Прочитајте још: Тражите је на ПОГРЕШНОМ месту! Вељко тврди да се АТЛАНТИДА налази на дну ДУНАВА, поседује и ДОКАЗЕ

У Сибиру пала коша златних полуга и дијаманата вредна 378 милиона долара

Замрзнуте игуане

Прочитајте још: СРБИ ће бити разочарани: Ово су НАЈПРИВЛАЧНИЈИ ЈЕЗИЦИ на свету

То се догодило на Флориди, када је на том подручју по први пута у 28 година пала већа количина снега. Ове врсте гуштера живе у великом броју на Флориди, а обично живе на гранама дрвећа. Кад се температура спустила, игуане, које су хладнокрвне животиње, једноставно су се "угасиле" и нису се више могле држати за дрвеће. Онда су падале са дрвећа или их је однео мало јачи ветар. На срећу, нису биле мртве, па би се са првом вишом температуром пробудиле.

Прочитајте још: Тајна Легијине РУЖЕ: Улемек на врату има ТЕТОВАЖУ која има ПОСЕБНО ЗНАЧЕЊЕ (ФОТО)

Фото: Pixabay

Рибе

У Мексику рибе са неба падају тако често да чак имају и име за тај феномен: "киша риба". Ипак, рибе са неба примећене су и у Калифорнији, Енглеској и Индији. Узрок томе је торнадо, који пролази изнад воде. Вртлог захвата воду и животиње у њему и носи их над копно.

Крвава киша

Прочитајте још: Веровало се да је Распућин реинкарнација ХРИСТА, а о његовим ЧУДИМА се и данас говори

У северозападној Шпанији 2014. године становници су се жалили на на крваво црвену воду у својим фонтанама. Није се радило о неком случају убиства, већ о микроскопским алгама које су стигле са последњом кишом. Те алге мешале су се с онима које су се налазиле у води и због сусрета са њима почеле испуштати пигмент, који је воду обојио у црвено.

Прочитајте још: 1999. откривено СВЕТИЛИШТЕ: Старо је 4.300 година, а крај дрвених стубова пронађене су лобање деце и жена

Руско злато

Ово је свакако занимљивије од игуана и крваве кише. У Сибиру су пре две године са транспортног авиона падале златне полуге, платина и дијаманти. Када је полетао са аеродрома, из авиона је случајно почело падати богатство вредно 378 милиона долара. Пало је око 200 златних полуга, а од тада је јављено да је сваки комадић успешно пронађен.

Кувани шишмиши

Прочитајте још: Када гроб буде нађен СВЕТ ЋЕ ПРЕСТАТИ ДА ПОСТОЈИ: Како је сахрањен највећи освајач и какве везе са тим има КАМИЛА

У јануару 2018. године , стотине "куваних" шишмиша падале су са дрвећа у Аустралији након што су локалне температуре постигле више од 43 степена. Та врста шишмиша може поднети температуре до 30 степени, пре него што им врућина спржи мозак. Све више од 30 степени шишмише једноставно "скува", због чега је око 200 њих пронађено мртвих.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas