Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТДМ

Због њега нам страдају здравље и грејачи... ОВО ТРАЈНО РЕШАВА ПРОБЛЕМ КАМЕНЦА

Сви се свакодневно сусрећемо са проблемом каменца у води коју користимо

1606310431_viber_image_2020-11-25_14-15-17.jpg
Фото: Промо
Oglas

Колико пута сте само од мајстора чули да је за квар машине за веш или за судове, бојлера или апарата за кафу крив каменац? Исто важи и за машине за прање возила и било који други уређај који ради под притиском воде. Зачепљене славине и тушеви су исто последица воде пуне каменца, а све то вам прави ненајављење трошкове који могу значајно утицати на ваш буџет.

Ту је још један проблем, врло добро познат како домаћицама, тако и запосленима у угоститељству – мутне чаше из судо-машина, наизглед запрљане санитарије или недовољно опрани стољњаци, све настаје као последица тврде воде богате карбонатима која умањује дејство детерџената. 

Овакав састав воде неповољно утиче и на наше здравље, јер узрокује стварање камена у бубрезима и жучној кеси.

РЕВОЛУЦИОНАРАН ПРОИЗВОД - НЕ ТРОШИ ДОДАТНУ ЕНЕРГИЈУ, БЕЗ БИЛО КАКВИХ ХЕМИЈСКИХ СРЕДСТАВА

Сви ови проблеми сада се могу врло лако решити помоћу Аqуа Униqуе уређаја за магнетни третман воде.

Реч је о патентираном производу из Данске који је на нашем тржишту доступан посредством домаће компаније ТДМ, генералног заступника Аqуа Униqуе-а за територију Србије. Овај револуционарни, али и даље недовољно заступљен уређај, решава проблем каменца тако што дејством својих магнета разбија кристалну решетку и спречава таложење. Веома је важно да овај уређај не троши додатну енергију и нису му потребна никаква хемијска средства за рад, па самим тим не мења хемијски састав воде. Након проласка кроз уређај вода је потпуно безбедна за пиће, без икакве опасности по здравље.

ЈЕДНОКРАТНА ИНВЕСТИЦИЈА

Набавка и уградња уређаја за магнетни третман воде је једнократна инвестиција која заувек решава проблем са каменцом. Инвестиција, на примеру зграде са 56 станова, за сваког власника стана износи око 30 евра. Занимљиво је да магнетни третман воде користе и "Београдске електране" како би своје уређаје заштитили од каменца.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas