Oglas
· · Komentari: 0
neobičan slučaj

Nazivaju ga ČUDOVIŠTEM, a on je samo DEČAK od 15 godina: Neizlečivo stanje njegov život pretvara u PAKAO (FOTO/VIDEO)

Lalit Patidar (15) je mladić iz Indije koji se od rođenja bori sa "sindromom vukodlaka".

1623676662_400.jpg
FOTO: Printskrin/ Jutjub/ truli
Oglas

Lalit Patidar, star 15 godina, iz Ratlama u centralnoj indijskoj državi Madja Pradeš, rođen je sa hipertrihozom, stanjem poznatijim kao "sindrom vukodlaka". Ovo stanje karakteriše abnormalni rast dlaka na licu, rukama i drugim delovima tela.

Neizlečivo stanje uzrokuje da na licu, rukama i drugim delovima tela rastu neobične količine finih dlaka dužine do 5 cm.

„Imam pet ćerki i molili smo se u mnogim hramovima da imamo sina. Naše molitve su uslišene kada se Lalit rodio."

Život sa sindromom vukodlaka

"Nazivaju me majmunom"

Lalit, koji je uspešan i popularan u školi, kaže da obično prihvata svoj izgled, ali stranci ponekad bacaju kamenje na njega i nazivaju ga "majmunom".

Hipertrihoza
Hipertrihoza (suvišna kosa) je bolest koja dovodi do prekomernog rasta dlake na određenim, nekarakterističnim za ovu oblast, područjima kože: na usnama, na stomaku, grudima, rukama, leđima i brada. Bolest se može javiti nakon perioda posle rođenja i pojaviti u odraslom dobu. Nije štetna po zdravlje, ali se smatra estetskim defektom. 

Uprkos svom stanju, tinejdžer kaže da sanja da će jednog dana postati policajac i „sve lopove i kriminalce strpati u zatvor“.

Pročitajte još: "Rekli su mi da imam lepo lice za debelu devojku": Poruka koju im je poslala donela joj je 270.000 pratilaca! (FOTO/VIDEO)

"Rođen sam sa previše kose na licu i ovo me čini drugačijim".

"Ponekad poželim da budem poput druge dece, ali ne mogu ništa učiniti da to promenim. Navikao sam na to kakav sam i obično mi je ugodno sa sobom. '

Neizlečiva bolest

Lalitova 42-godišnja majka Parvatibai brine se o četrnaestočlanoj porodici u njihovom domu.

Rekla je: „U prvih pola sata nakon što se Lalit rodio, bila sam zapanjena videvši njegovo telo prekriveno neverovatnom količinom kose."

„Odmah smo zamolili lokalnog pedijatra da ga pregleda, koji mu je odsekao višak dlake i rekao da za to nema leka.

„Imam pet ćerki i molili smo se u mnogim hramovima da imamo sina. Naše molitve su uslišene kada se Lalit rodio."

"On je drugačiji, ali za mene i dalje vrlo poseban jer je rođen nakon mnogih molitvi."

Pročitajte još: Kao tinejdžerka napisala je pismo budućem mužu: Kada ga je na dan svadbe otvorila, nije mogla da veruje šta je pronašla! (FOTO/VIDEO)

Uprkos tome što je navikao na svoje stanje, Lalit kaže da ima loše dane kada mu kosa otežava disanje i vid.

Porodica je tražila pomoć za svog sina, ali za to stanje nije poznat lek.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU    

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas