· · Коментари: 0
самопоуздање

"Рекли су ми да имам лепо лице за дебелу девојку": Порука коју им је послала донела јој је 270.000 пратилаца! (ФОТО/ВИДЕО)

Корисница ТикТок-а Ела Донели, узвратила је ударац свима који јој кажу да има „лепо лице за дебелу девојку“ и оптужила их да имају „ружне личности“.

1623657876_ela.png
Фото:Принтскрин/ТикТок/@елладоннелли_xo

Гуру за подизање самопоуздања у вези са телом, која је својом позитивном поруком стекла 270.000 следбеника на ТикТок-у, каже да јој је мука од људи који кажу да има лепо лице за „за дебелу девојку“.

Негативни коментари

Звезда, под називом @елладоннелли_xo, направила је снимак у ком је спустила све који су је бомбардовали негативним коментарима.

Фото:Принтскрин/ТикТок/@елладоннелли_xo

На видео снимку је рекла: „Молим људе да престану да говоре како имам лепо лице за дебелу девојку. Шта то уопште треба да значи?"

И додала: „Имате тако ружну личност за лепу девојку“.

Прочитајте још: Да ли можете да откријете ко је овде мајка, а ко ћерка? Жена од 45 година, изгледа као да је вршњакиња своје ћерке! (ФОТО/ВИДЕО)

@elladonnelly_xo

Sorry but if you think that’s a compliment you’re wrong ##foryoupage ##fyp

♬ Akivated Trillwillofficial - Trill Will

Подршка

Један корисник ТикТок-а одговорио је на видео рекавши Ели: "Апсолутно сте прелепи у сваком погледу!"

Али чини се да негативни коментари не спуштају Елу, јер наставља да се поносно размеће својом фигуром у аутфитима јарких боја.

Направила је и снимак у којем себе описује као „савршену“.

@elladonnelly_xo

Beep beep beep ##foryoupage ##fyp

♬ Phone ya - Claudia

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ    

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.