Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
сујеверје

Ево како да уништите ХОЏИН ЗАПИС! Мушкарац поделио савет на форуму, једну ствар никако не смете да радите!

Да ли хоџин запис заиста постоји и делује или је у питању празноверје?

1624821758_quran-3615298_1920.jpg
ФОТО: Пиксабеј
Oglas

На сам помен хоџиног записа, већина људи помисли на црну магију и бајање. У недостатку информација, око овог појма се развио во мистерије који га прати.

Док један део популације верује да им запис може задржати супружника или поправити здравље, други истичу да су имали негативно искуство са мистериозним предметом и верују да се ради о црној магији и лошим намерама особе која их је сакрила.

Уколико пронађете хоџин запис, нипошто га не дирајте голим рукама.

Искуства са хоџиним записима

Бела или црна магија?

На једном домаћем форуму, пронашли смо занимљива искуства корисника и изгледа да хоџини записи нису нешто што се догађа само у филмовима, већ су у Србији распрострањена пракса,

Шта је хоџин запис?
Према већинском тумачењу Хоџин запис или Вефк представља магични квадрат магичног својстава, чији садржај представља суштину и срж тајних вјештина и учења Оријента. Обично се ради о шифрованим или нумеричким вредностима харфова, магичних формулација, куранских садржаја..., којима се у хебрејским и арапским тајним учењима приписују изузетне мистичне и благотворне моћи.

Фото: Принтскрин/Ана.рс

Једна девојка је поделила искуство свог деде, којем је рађен хоџин запис и како наводи "није уопште видео да му је жена трудна, а стомак до зуба". Након порођаја она је бебу удавила, а код деде је изостала реакција. Када је његова мајка преврнула целу кућу не би ли пронашла неки траг који би објаснио његово сумануто понашање, пронашла је иза витрине запис. Након што се отарасила предмета, деда се унормалио.

Многи су се питали како је могуће да нико није причао са њим о томе или покушао да му помогне, али је девојка одговорила да су сви покушавали да му отворе очи, али безуспешно.

Већина верује да су хоџини записи добри и да се ради о белој магији.

Прочитајте још: Јаја кувана у урину невиних дечака: Кинеска посластица од које ће вам се преврнути желудац! (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Принтскрин/ Ана.рс

Корисница која је пронашла један у свом дому каже да им је речено да хоџа увек ради записе "за добро".

Друга жена је додала: "Ја сам чула да може да се ради и добар и лош тај запис. Не знам пуно о томе јер не верујем у то, али неко из моје породице је налазио то по кући и тврдио да је тада имао проблеме у браку. Оно што знам ја тј што ми је испричано је да је био троугластог облика (мален),а унутра неколико још мањих тих папирића са још записа, шта је писало појма немам,али ваљда ништа добро...  Углавном их је налазила на местма попут: иза кухињског елемента, иза прекидача, звона (тј оног прекидача за звоно напољу) и сл.

У зависности од намене, испуњава се цитатима из Курана, уз убацивање призива демонским племенима. Делују на тачно одређено време и морају се често обнављати.

Шта радити ако нађете хоџин запис?

Правилан начин његовог уништења

Након великог броја коментара и подељених искустава, јавио се корисник који је деловао добро упућен у тему и објаснио како треба поступити уколико наиђете на хоџин запис.

Фото: Принтскрин/Ана.рс

"Њихово уништавање се врши потапањем у воду над којом су прочитане прецизно одређене суре из Курана, стајањем у води тачан период и бацањем свега на пусто место."

"Други начин је да се сакупе, ставе у теглу, прекрију ситним шећером и тако се закопају испод ораха удаљеног од куће или стана."

"Када се неки пронађе, никад се не додирује голом руком."

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas