· · Коментари: 0

Када се човек нађе између два живота дешавају се следеће ствари: Ево где душа одлази после смрти

Седам ствари који су неминовни на путу између 2 живота

1659339566_smrt.jpg
Фото: унспласх.цом

Смрт је природни процес који чека сваког човека на овој планети, али уједно и највећи страх код људи. У модерном друштву вец́ина људи има мало директног искуства са смрц́у, и већина не воли да разговара о тој теми.

Прочитајте још: Направила је савршену летњу хаљину, а да није ни закорачила у продавницу материјала: У овоме је нашла инспирацију (ВИДЕО)

Али, да ли сте некад запитали шта се дешава с нама када умремо? Где одлази наша душа? Ако сте религиозно васпитани, онда верујете да постоје само два места на која можете да одете: рај и пакао, у зависности од тога да ли вам је током живота душа била племенита или зла. Ипак, то није тачно.

Поред тога што нема смисла да се размишља о само две могућности (од којих су обе вечне), спроведена су многа научна истраживања о томе шта се догоди када људи напусте своја тела и врате се у свет душа. На хиљаде искустава блиске смрти дала су информације које су потребне за добијање тачније слике о томе шта нас очекује са друге стране.

Психолог др Мајкл Њутн који је специјализовао хипнотерапију открио је да може да врати људе толико уназад да се сете ствари које се нису догодиле у овом животу, већ између живота!

Он је своје случајеве описао у књизи „Путовање и судбина душе“, а изненађујуће је да су сви субјекти рекли исте ствари.

Доносимо вам седам ствари које нас очекују после смрти:

1. Живот пролази пред очима

Веома чест феномен код људи који умиру јесте да виде како им цео живот пролази пред очима. Мозак убрзано прелистава све успомене пре него што се душа одвоји од тела.

2. Можемо видети своје тело

Многи људи виде своје физичко тело у тренутку када се свест одваја од физичког. Међутим, то није нешто због чега треба имати страх јер је то сасвим природно.

3. Светло

Људи увек наводе да виде светло када умиру. Светло се појављује у даљини и полако их повлачи ка себи као магнетом. Светло са собом увек носи осећај љубави и мира. То је прелазна фаза на путу ка спиритуалном свету.

4. Видимо мртве рођаке

Чим уђемо у спиритуални свет кроз светло, поздравиће нас наши вољени. То не морају бити само рођаци из овог живота, већ и из ранијих живота. Важно је напоменути да ће душе изгледати онако како су изгледале у физичком облику како би створиле осећај блискости.

Душе иначе не морају да изгледају онако како су изгледале за живота. Тело је само тело. Душа је безоблична, али може да преузме различите облике у различите сврхе. Прича се да напредне душе које су живеле много живота не поздравља нико јер оне већ разумеју шта је спиритуални свет и прошле су кроз то много пута.

5. Анђели чувари /Спиритуални водичи

Свако има свог додељеног анђела чувара или спиритуалног водича. Како год да их зовемо, срешћемо се с њима у спиритуалном свету и они ће нам омогућити да се осећамо као код куће.

Међутим, реч је такође и о времену када забава престаје. Када искусимо небеске реалме, дужност зове. Ваш водич је читав живот био са вама и жели да га заједно прегледате.

6. Преглед живота

Са својим водичем ћемо проћи кроз све што се десило у нашем животу. Можда ћемо видети неке ствари којих се стидимо, али то није време за осуду. У питању је преглед и оно што душа треба да учини да би се побољшала.

Тек након што прегледамо цео живот, можемо се договорити са водичима да се вратимо на Земљу и порадимо на одређеним стварима.

7. Не желимо да се вратимо

Осетићемо тако снажну количину мира и љубави да нећемо хтети да се вратимо. Нећемо желети да напустимо тај безгранични, безбедни свет без бола и патње. Реинкарнација није обавезна.

Можемо се добровољно вратити да помогнемо другим душама, можда ћемо се морати вратити да бисмо уравнотежили карму, а можемо и одабрати да се вратимо како бисмо унапредили душу и искусили богатства живота.

Очекују нас мир, љубав и ведрина

Немојте заборавити да је ове ствари потврдило на хиљаде људи. Поред тога, постоје и људи који су навели мрачне реалме и демоне попут оних у паклу. Иако др Њутн није забележио такве приче, многи људи са искуством блиске смрти имали су веома застрашујућа искуства која су их навела да живе боље животе.

Прочитајте још: ОТАЦ 94 БЕБЕ: Доктор на УЖАСАН начин злоупотребио положај - ниједна од 94 жене није пристала (ФОТО/ВИДЕО)

Главно је да запамтите да ће све бити у реду. Нема смрти, само постоји прелаз. Ујединићемо се са онима које волимо и искусићемо магичне реалме.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.