Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ЧУДО

Да ли сте чули за ЛАЗАРЕВ СИНДРОМ? Чудни случајеви живота после смрти

Овај синдром води порекло још из доба Исуса Христа.

1617714683_Depositphotos_42016683_s-2019.jpg
Фото: Депоситпхото
Oglas

Студија 2020. године истражила је сву познату медицинску литератуту о овом занимљивом медицинском феномену и успела је да пронађе 65 пацијената који су доживели аутореусцитацију између 1982. и 2018. године. Осамнаест ових људи (28 процената) успело је да се потпуно опорави после смрти. 

Прочитајте још: Код ње долазе ЈАВНЕ ЛИЧНОСТИ, јер Селма "салива СТРАВУ": Ако олово потамни биће проблема!

Иако се овај догађај збио пре 20 година, стручњаци су недавно подсетили случај једним извештајем. Након што се догодио затој срца узрокован цурењем анеуризме трбушне аорте, односном пуцањем главне вене у стомаку, 66-годишњи хитно је пребачен у болницу, где су покушали да га реанимирају 17 минута, али нажалост неуспешно, пише  

Прочитајте још: Свето место Исусове смрти крије мистерију УРЕЗАНИХ КРСТОВА: Археолози коначно РЕШИЛИ историјску загонетку (ВИДЕО)

Води порекло из Новог завета

Лекари су га прогласили мртвим, али само 10 минута након тога догодило се чудо - човек је оживео. Срце је почело поново да куца, а то је приметио хирург који је баш у том тренутку подучавао студенте о смрти пацијената. Иако је овако нешто баш ретко, постоје записи случајева људи који су умрли, а само неколико тренутака наког тога су оживели.

Ова појава назива се Лазаров синдром према чуду у Новом завету када Исус четири дана након Лазарове смрти васкрсава га из Бетаније. Познат је још и као ауторесусцитација - срце пацијената стане иако су се испробале све методе оживљавања, а онда се спонтано покрене циркулација и куцање.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas