· · Коментари: 0
НЕОБЈАШЊИВО

"Срце стане, не дишем, ВИДИМ своје ТЕЛО и вратим се исцрпљена": Исповест жене која УМИРЕ три пута месечно

После повратка са саме линије која дели свет живих од мртвих, људи бивају промењени, а њихова схватања о животу и смрти више нису иста.

1599822618_pexels-photo-1559286.jpeg
Фото: Пексел

Онима који се занимају за "искуства блиске смрти" (NDE Near Death Experiences), познато је да их људи доживе једном или два пута у животу, када се нађу у ситуацији да су тешко оболели или услед неке несреће, и тада то оставља на њих неизбрисив траг.

Беверли Гилмор (55)  из Литам Ст.Анеса у Ланкширу, летовалишта на морској обали, до 1987. године живела је обичним, свакодневним животом као мајка троје деце. Била је директор компаније за графички дизајн и желела да постане писац за децу. Уместо тога, због онога што јој се од тада дешава по два, три или више пута месечно, напустила је каријеру и написала књигу "Пут кроз истинско искуство смрти", у којој је описала како је "хиљаду пута умрла".

Прочитајте још: "Свевидеће око" је ДОКАЗ: Међу нама су ПОСМАТРАЧИ и то је разлог зашто нас ВАНЗЕМАЉЦИ ОТИМАЈУ

Беверли Фото: Треће око

Све је почело изненада једне вечери, када је отишла на спавање. Одједном, осетила је да напушта своје тело, да се кочи, срце и мозак престају да раде, да би након тога могла да га види са висине, а затим  крене према јакој светлости.

Била сам свега свесна, као да сам урањала у воду...

- Осећала сам "таласање" у глави. Срце је успоравало док није престало да куца, грло ми се стезало. Тело се укочило. Била сам свесна свега што се дешава, могла сам да чујем звукове и видим собу. Чинило ми се као да урањам у воду. Онда сам кренула да напуштам тело, видела сам га како лежи на кревету, а ја сам пловила према светлу и осећала мир! - каже Беверли Гилмор.

Срела је мртвог оца!

Како Беверли тврди, није у тим тренуцима знала шта се са њом дешава, а онда је у светлости угледала свога оца, који је умро 1982. године. Тек тада је дошла на помисао да је у питању нешто много више од ноћне море.

Прочитајте још: Тражите је на ПОГРЕШНОМ месту! Вељко тврди да се АТЛАНТИДА налази на дну ДУНАВА, поседује и ДОКАЗЕ

- Схватила сам да умирем. Онда сам се вратила, повратак није био болан, али сам после имала главобољу, глава ми је горела као у температури и патила сам од укочености - објашњава Беверли.

Почела је да "путује" неколико пута месечно.

За њу су "путовања", која су уследила по неколико пута месечно, постала трауматична, јер после њих потребна су јој два до четири дана да се опорави, муче је болови и осетљивост на светло.

- Када сам била изван тела, могла сам да видим своју децу како спавају и сваки пут сам се питала - да ли ћу моћи да им се вратим!? То су веома исцрпљујућа путовања и дешавају се само када сам спремна за спавање и легнем у кревет. Провела сам 30 година у том страху, јер су моја "искуства истинске смрти" прешла у "хронично стање". - каже Беверли Гилмор за лист "Сан".

Смрт јер повратни процес
Доктор Сем Парнија се деценијама бави истраживањем ове области.- Насупрот увреженим мишљењима, смрт није одређени тренутак већ потенцијално повратни процес, који се дешава у току неке тешке болести или несреће. Учињени су покушаји да се преокрене тај процес, али нису успели и то је названо "смрт".
Редовно среће покојнике

Жена из Ланкшира не може да објасни зашто јој се све то дешава, али је сигурна да је повезано са "животом после смрти" јер сусреће и покојнике које је познавала, а стање у које улази упоређује са уласком у онострани свет.

Прочитајте још: ПРОБЛЕМИ СА СПАВАЊЕМ: Ово је шест НАЈЧЕШЋИХ навика које ОМЕТАЈУ САН

- Оца сусрела сам три пута у том светлу за све ове године,  покојну дадиљу, а видела сам и Волта Дизнија! Срела сам и Христа. Знам да већина људи пролази кроз искуства блиске смрти ако су на операционом столу или у тренуцима као што су саобраћајне несреће, али ја такве доживљаје имам три пута месечно - тврди Беверли Гилмор.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.