Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Видео сам Бога, а он ме ГУРНУО назад и поново сам се пробудио као беба": Дечак који тврди да се сећа ПРОШЛОГ живота (ВИДЕО)

Лук Рулман каже да се сећа ко је био и како је умро у прошлом животу

1666445897_Foto-Printscreen-YouTube-new-news-Pixabay.jpg
Фото: Принтсцреен/YоуТубе - неw неwс, Пиxабаy
Oglas

Лук Рулман је Пем први пут споменуо када је имао само две године, а тада је рекао да је умро и отишао у рај - тек када чујете о чему се заправо ради, шокираћете се.

Иако је прича заправо стара неколико година, британски таблоид Тхе Сун управо се присетио Лука Рулмана, дечака који је запрепастио свет тврдњом да се и те како добро сећа ко је био у прошлом животу.

А тај је дечак из Синсинатија је својевремено пред својом мајком Ериком поменуо Пем Робинсон, Афроамериканку која је страдала 1993. године приликом пожара у хотелу Пакстон у Чикагу.

Лук је Пам први пут споменуо када је имао само две године, а тада је рекао и да је умро и отишао у рај.

- Видео сам Бога, а он ме гурнуо назад и поново сам се пробудио као беба. Ти си ме затим назвала Лук, казао је малишан затеченој мајци Ерики након чега се та жена дала у истрагу.

И заиста, убрзо је открила да је Пем Робинсон била једна од 19 жртава пожара у споменутом хотелу у Чикагу, а Лук је потом препричао и како се добро сећа да је погинуо након што је скочио са зграде.

Прочитајте још: Дефинитивно имате посла са МАНИПУЛАТИВНОМ ОСОБОМ: Како да препознате ЛАЖНА ИЗВИЊЕЊА?

Ерика је невероватној причи додала и то да је њен син знао често да открива и детаље из свог наводног прошлог живота.

На пример, умео је да преприча како је у прошлости имао црну косу, да препозна минђуше које је некада као девојка поседовао, а с временом је почео да исказује и склоности према свирању клавијатура и слушању Стивија Вондера. Другим речима, према ономе што је некада волела и покојна Пем Робинсон.

 

Луков случај затим заинтересовао и продуценте емисије "Тхе Гхост Инсиде Мy Цхилд" (Дух у мом детету), који су испред њега ставили занимљив тест.

Наиме, малишану су показали страницу препуну фотографија тамнопутих девојака у тридесетим годинама, па су га питали може ли да препозна себе.

 

И погодите, Лук је из првог покушаја прстићем показао управо на Пем Робинсон!

Породица преминуле Пем пристала је Ерики Рулман да помогне при повлачењу паралела, али никад није стала испред камера.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas