· · Коментари: 0
страшна прича

Дечак сваке ноћи виђа ЖЕНУ како му долази у собу и поставља ЈЕЗИВ ЗАХТЕВ: Његова бака тражи ПОМОЋ

Млади дечак се плаши да оде на спавање јер тврди да је "сабласна" дама посећивала његову собу сваке вечери током недељу дана.

1594285876_Depositphotos_229258716_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Није важно колико имаш година, ноћне море никада нису пријатне.

Али једна породица не може да фукционише ако се ноћни страхови њиховог малог детета заснивају на лошим сновима.

Један дечак из Британије тврди да сваке вечери виђа непознату даму у својој соби - а она поставља прилично бизаран захтев.

Прочитајте још: Првог дана ШАПЕ, онда ГЛАВУ... Прича о жени која је РАЂАЛА ЗЕЧЕВЕ и данас изазива НЕВЕРИЦУ (ВИДЕО)

Дечакова бака је јако забринута због приче о сабласној фигури да је чак писала стручњацима који би јој дали савет како би одлучила шта даље да ради.

У писму упућеном сајту слате.цом написала је: "Мог унука сваке ноћи посећује сабласна дама".

Неименована жена је објаснила све и морамо признати да цела ствар звучи као нешто из застрашујућег филма.

Написала је - Мој двоипогодишњи унук имао је последњих недељу и по дана понављајућу ноћну мору. Пробуди се врло узнемирен и говори да је дама у његовој соби.

Прочитајте још: ЦЕО СВЕТ зна за фреску Белог анђела због ЈЕДНОГ ДЕТАЉА, а по њему је настала и МОНА ЛИЗА

- На питање да ли разговара са њим и зашто мисли да је она тамо он каже да она мора да узме нешто из његове собе и да жели да стави нешто на његове ноге.

Фото: Депосит

- Он се плаши да оде на спавање. Моја ћерка покушава да га смири. Он има и млађу сестру, стару 4 недеље, знам да ове животне промене могу код деце порузроковати ноћне море и разумем да је деци бујна машта у овим годинама. Међутим, ово се чини тако спеифично  и некако језиво.

Прочитајте још: "Видео сам биће са дугачким прстима": Постоји ДОКАЗ који открива да ли сте имали везе са ВАНЗЕМАЉЦИМА (ВИДЕО)

Добила је савет да користи све "уобичајен" лекове" против ноћних мора, попут спавања са ноћним светлом и употребе "чудног дамског спреја који сваку чудну даму чини безазленом"

Ако све ово не успе препоручују унајмљивање дадиље "како бисмо сви могли видети духа".

У шали додају - То није дух, вероватније је да ће демон добити облик старе даме.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.