Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАВЕРЕ

ЛЕК ЗА РАК ПОСТОЈИ: Информације се налазе у архиви Института, а све се десило пре 51 годину

Постоји лек против рака и других неизлечивих болести али моћни фармацеутски лоби не дозвољава његову производњу и пуштање у промет.

1596382403_doktor.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Дејвид Ајк већ три деценије истиче да су медицинске установе широм света само оруђе у рукама фармацеутског картела. На који начин велике фирме потплаћују лекаре. На који начин избећи замке модерне медицине детаљно описује у књизи "Људска расо, не клечи више".

Прочитајте још: Мистерија стара 300 ГОДИНА: Шта се КРИЈЕ иза НАЈСТАРИЈЕ КУЋЕ У БЕОГРАДУ? (ВИДЕО)

У званичној медицини се ради о богатству, а не здравству, па чак и више од тога, ту је циљ да се људи држе ментално, емоционално и физички болеснима, или у стањима бивствовања која им не дозвољавају везу са својим истинским и бесконачним сопством.

Лек за рак одавно постоји, али није донета одлука да се пусте у промет.

Фармакомафија делује као једна мрежа, упркос томе што се наизглед чини да се ради о различитим "компанијама" а њена класична структура "пирамиде унутар пирамиде" илумината контролише читаву званичну медицинску професију и њену сродну "индустрију". Истина је да је та "индустрија" заснована на људској патњи, а што више патње - то боље.

Лек је убио скоро 30.000 људи, а компанија зарадила 2,5 милијарде долара Фото: Пиксабеј

Доктор Ричард Деј, из еугеничке организације коју контролишу Рокфелерови, по имену Планирано родитељство, рекао је тим лекарима још 1969. године: "Можемо да излечимо скоро сваки рак. Информације су у архиви у Институту Рокфелер, ако икад буде одлучено да треба да се пусте."

Сваки четврти има рак
Осам милиона људи широм света сваке године умре од рака - више од пола милиона само у Америци. Предвиђа се да ће глобални број порасти на дванаест милиона до 2030. године. Рак је највећи узрок смрти за људе млађе од 85 година.
Доктор Деј је рекао још 1969. године да је одлучено да треба контролисати популацију путем лекова и нових болести из лабораторија.

Деј је рекао: "Или ћете умрети од рака или од нечег другог." Такође је рекао пре толико година да је план био да контролишу и смање популацију путем лекова, хране, нових болести направљених у лабораторијама и потискивањем лека за рак.

Лекари годишње убију више људи него што их погине на ратиштима широм света.

Истраживање из 2009. године открило је да више људи умре због прописаних "лекова против болова" него укупан број оних који умру од ефеката хероина и кокаина! Америчка администрација за храну и лекове (ФДА) процењује да је лек против болова Виокс, компаније Мерк, кога су нашироко користили пацијенти који су патили од артритиса, врло вероватно био главни узрок у забележених 27.785 срчаних напада и изненадних смрти због срца само између 1999. и 2003. године!

Прочитајте још: МИСТЕРИЈА египатских гробница крије СТРАШНУ истину - ново откриће потпуно променило ТОК

Мерк је, потом, повукао лек и рекао да "ставља безбедност пацијената на прво место" али је Вол Стрит Џурнал објавио да се компанија годинама борила да прикрије здравствене ризике како би се одржала њихова годишња зарада од неких 2,5 милијарде долара.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas