Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пронађени ЕКСЕРИ како вире из земље на травњаку који користе деца - са ЗЛОКОБНОМ поруком (ФОТО)

Несвакидашњи случај који је узнемирио родитеље.

1643455567_pjimage--29-.jpg
Фото: MEN
Oglas

Згрожени становници Свинтона контактирали су полицију након што је неко оставио металне ексере да вире из земље на травнатом подручју којим деца иду до школе. Једна становница, која је тражила да остане анонимна, рекла је да је први пут приметила ексере 26. јануара у заједничкој башти, директно преко пута популарног локалног парка Мурсајд.

Чини се да је мистериозни странац који је оставио ексере у близини поставио знак на коме пише: "Ако газите по трави, можете упасти у замку!! Чувајте се!"

Фото: MEN

Једна становница која живи у близини са својом ћерком рекла је за Манчестер Евенинг Невс: „То је метални ексер од 12 инча који вири из земље. То је ужасно. Моја девојчица воли да трчи у близини. Све што је потребно је да дете протрчи и спотакне се и могло би да умре од нечега таквог."

Прочитајте још: Ваш став о НОВЦУ може бити разлог зашто га НЕМАТЕ - ево шта кажу стручњаци

Додала је: „Постоји неколико начина на које можете прошетати до локалних школа са децом и то је један. Налази се директно преко пута Мурсајд парка. Тај простор добро користе становници иако је то комунално подручје."

Из зеленила су се огласили: „Можемо да потврдимо да смо добили извештаје о овом питању од забринутог члана јавности. Чим нам је на ово скренута пажња, предузели смо хитне мере и наш тим за животну средину је данас био на лицу места да изврши истрагу, међутим ексери су већ били уклоњени пре него што смо стигли тамо. Сада ћемо блиско сарађивати са полицијом и заједницом како бисмо даље истражили ствар и идентификовали кривце. Безбедност наших заједница је приоритет и апеловали бисмо на све који су забринути због антисоцијалног понашања у свом суседству да нам се јаве."

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas