Oglas
· · Komentari: 0

Pronađeni EKSERI kako vire iz zemlje na travnjaku koji koriste deca - sa ZLOKOBNOM porukom (FOTO)

Nesvakidašnji slučaj koji je uznemirio roditelje.

1643455567_pjimage--29-.jpg
Foto: MEN
Oglas

Zgroženi stanovnici Svintona kontaktirali su policiju nakon što je neko ostavio metalne eksere da vire iz zemlje na travnatom području kojim deca idu do škole. Jedna stanovnica, koja je tražila da ostane anonimna, rekla je da je prvi put primetila eksere 26. januara u zajedničkoj bašti, direktno preko puta popularnog lokalnog parka Mursajd.

Čini se da je misteriozni stranac koji je ostavio eksere u blizini postavio znak na kome piše: "Ako gazite po travi, možete upasti u zamku!! Čuvajte se!"

Foto: MEN

Jedna stanovnica koja živi u blizini sa svojom ćerkom rekla je za Mančester Evening Nevs: „To je metalni ekser od 12 inča koji viri iz zemlje. To je užasno. Moja devojčica voli da trči u blizini. Sve što je potrebno je da dete protrči i spotakne se i moglo bi da umre od nečega takvog."

Pročitajte još: Vaš stav o NOVCU može biti razlog zašto ga NEMATE - evo šta kažu stručnjaci

Dodala je: „Postoji nekoliko načina na koje možete prošetati do lokalnih škola sa decom i to je jedan. Nalazi se direktno preko puta Mursajd parka. Taj prostor dobro koriste stanovnici iako je to komunalno područje."

Iz zelenila su se oglasili: „Možemo da potvrdimo da smo dobili izveštaje o ovom pitanju od zabrinutog člana javnosti. Čim nam je na ovo skrenuta pažnja, preduzeli smo hitne mere i naš tim za životnu sredinu je danas bio na licu mesta da izvrši istragu, međutim ekseri su već bili uklonjeni pre nego što smo stigli tamo. Sada ćemo blisko sarađivati sa policijom i zajednicom kako bismo dalje istražili stvar i identifikovali krivce. Bezbednost naših zajednica je prioritet i apelovali bismo na sve koji su zabrinuti zbog antisocijalnog ponašanja u svom susedstvu da nam se jave."

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas