Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САНОВНИК

Шта значи ако САЊАМ КРОКОДИЛЕ? Многи мисле да имају ЛОШЕ ЗНАЧЕЊЕ, али да ли је баш тако

Сећање на снове може бити изузетно тешко. На крају крајева, заборављамо и до 90 посто својих снова. Слике које видимо у својим сновима су познате визије које видимо у свакодневном животу

1650304988_crocodile-g9270105f2_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Сањамо о ономе што знамо. И док се наши односи са људима, местима или стварима које говоримо у сновима могу разликовати, постоје неки симболи који обично значе исту ствар. А вежбањем дневника снова можемо се присетити својих снова и пронаћи значење кроз тумачење снова.

Сада, рецимо да сањате крокодиле и пробудите се са осећањем као да је свет против вас. Провера чињеница: Свет није против вас, али можда имате осећај као да неколицина људи у вашем друштвеном кругу или у канцеларији јесте. Насупрот томе, могли бисте се понашати као свој највећи непријатељ. Поука из овог сна је да престанете да се плашите и уздигнете се на виши ниво. Не дозволите никоме да вас прегази и признајте да сте сјајни.

Шта значи ако сањам крокодиле?

Сањати крокодиле може значити две ствари. То може представљати неку врсту несигурности коју тренутно осећате. Можда имате посла са синдромом преваранта и то вас тера да преиспитујете своје способности. Или се можда не осећате довољно сигурно да позовете симпатију на дејт. Крокодили такође могу представљати непристојне људе у вашем животу. 

Прочитајте још: Чудни разлози због којих неки људи САЊАЈУ ЦРНО-БЕЛО – и како то може бити ОДРАЗ ЕМОЦИОНАЛНОГ СТАЊА

Сањати да те нападају крокодили

Уф, ово је заиста права ноћна мора! Ако вас крокодили нападну, то може указивати на то да постоји ситуација или особа која вас вуче доле у ​​вашем животу. Размислите о томе шта се дешава у вашем свакодневном животу. Ако особа убацује негативност или вас спречава да будете прави ви, онда је она можда крокодил који вас напада.

Крокодили нападају неког другог

Ако вољену особу нападне крокодил у вашем сну, онда можда доживљавате много страха и емоција због тога што ћете их на неки начин изгубити. Пазите на самосаботажу. На њих пројектујете сопствену несигурност и фокусирате се на негативне ствари, а не на позитивне.

Фото: Пиксабеј

Ако сањате о насумичном нападу на странца, онда је време да будете искрени са собом о томе зашто не преузимате више ризика у животу. Важан посао, веза или ситуација можда пролазе поред вас. Време је да мало верујете и пробате нешто ново.

Крокодили једу некога у сну

Супротно ономе што можда мислите, сањати алигатора који некога једе заправо је заиста повољан симбол који долази из ваше подсвести. То значи да ће се ускоро нешто битно догодити променити вам живот. Важно је да држите очи и уши отворене, јер трансформација иде ка вама. Добијате надокнаду за добру карму. 

Сањати да те јуре крокодили

Управо сада, много анксиозности и стреса се појављује у вашем животу. Потиснутим емоцијама се раније нисмо бавили, а сада се појављују. Шта год да радите, не можете избећи суочавање са ситуацијом, а најбоља опција је суочити се са чињеницама. Престаните да избегавате своје проблеме. У суштини, време је за договор.

Прочитајте још: ОВО сигурно нисте знали О СНОВИМА! Шта никада НЕ МОЖЕМО САЊАТИ и како да сами ТУМАЧИТЕ СВОЈЕ СНОВЕ!

Сањати да те је крокодил ујео

Време је да се прегрупишемо и фокусирамо. Покушајте да практикујете медитацију или јогу да бисте ускладили своје тело, дух и ум. Овај сан вам говори да су ваше мисли расуте и неорганизоване. Морате имати мозак без нереда који није испуњен глупостима или преокупацијама. Поред тога, овај сан може указивати на то да морате да се придржавате свог распореда и да се посветите малом одмору за себе.

Сањати крокодиле у води

Пливање са крокодилима је једнако страшно као и пливање са ајкулама! Ако сањате да пливате са крокодилима у води, можда се тренутно осећате угрожено од нечега или некога и не знате како да се носите са тим. Време је да се позабавите ситуацијом и дате им до знања ко је главни. Не дозволите никоме да вас застраши — посебно ови крокодили.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas