Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
храброст

БИВШИ ДЕЧКО ИСПАЛИО ЈЕ У ЊУ 4 ХИЦА ДОК ЈЕ БИЛА НА РАДНОМ МЕСТУ: Данас има једну жељу и поруку за све жене

Маринина прича је прича о храбрости, али и упозорење за све жене.

1647418619_marinaminic.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Практицна зена
Oglas

Тог 28. фебруара 2018. године Марина није могла ни да наслути шта ће се десити. Отишла је у цвећару у Земуну, где је тада радила, не знајући да ће тог дана остати непокретна. 

Њен тадашњи дечко ушао је у цвећару и испалио 4 хица у њу, а затим себи одузео живот.  Један од метака завршио је у њеној кичми.. Али, Маринин дух није могао да сломи - и данас она се бори да стане на своје ноге.

- Срећна сам јер сам остала жива, а надам се да ћу из колица брзо устати. Жеља ми је се туширам стојећи- рекла је Марина у интервјуу за Телеграф.

Ова лепа и храбра девојка упркос свему, не скида осмех са лица. Али, изјавила је да, када би могла да врати време, да би пријавила бившег дечка јер је он и пре него што се латио пиштоља и пуцао у њу, био насилан:

- Били смо две године заједно, од тога годину дана живели смо под истим кровом. Желим да кажем да се ниједна жена не заљубљује у насилника, већ у нежног и романтичног мушкарца. То је био и случај са мном, а онда су кренуле свађе. На почетку зашто касним са посла, после зашто нисам испеглала ствари, зашто је прашина у стану... Након једне такве расправе ударио ме је, и то не једном. На крају ме је оборио на под и коленом ми легао на груди. Видела сам да неће престати да ме удара све док се ја браним. Зато сам одлучила да спустим руке и предам му се. Тада је он престао и почео да плаче. Он ме је тукао и на крају је он плакао.

Прпчитајте још:  "Када лекар утврди да мој мозак више не ради, мој живот ће бити готов": Девојчица је на самрти написала писмо које је расплакало читаву планету (ВИДЕО)

Марина је одлучила да не пријави насиље полицији. Ни родитељима није рекла шта се догодило, а модрице је прекрила шминком.

- Шминка није могла све да покрије и колегама сам рекла шта ми се догодило. Не бих могла да вам кажем зашто га нисам пријавила. Себи сам обећала да ћу отићи ако поново дигне руку на мене. И већ након два дана поново ме је ударио. Тада сам позвала мајку и брата како би ми помогли да се иселим. Њему сам саопштила да одлазим. Нисам могла ни да помислим да ће након две недеље желети да ме убије. 

Марина је додала да је говорио да без ње не може да живи. Тог кобног фебруара МАрина се и даље сећа:

- Ушао је и почео да пуца. Први метак ме је погодио у бутину. Била сам свесна, али бол нисам осећала. Успела сам да га ухватим за пиштољ. Други хитац погодио ме је у вагину и завршио у глутеусу. Тада сам осетила да се нешто топло спушта низ моје бутине. Знала сам да сам рањена и да је то крв. Трећи хитац био је испод пупка и он ми је оштетио кичму. Тада сам се и онесвестила. Четврти метак је завршио у плућима и њега се не сећам. Освестила сам се када је пуцао себи у главу и пао преко мене. Полицајац у болници ми је рекао да мој бивши преминуо и да истраге неће бити.

Прочитајте још: БОЛНО САЗНАЊЕ: "Мислили смо да је врисак нашег сина био само убод крпеља, али је истина постала ТРАГИЧНА

Од тог дана, Марина је у инвалидским колицима, али и даље не губи наду и прикупља новац за операцију на Тајланду јер је то једина шанса да поново прохода. Она има снажну поруку за све жене:

-Насилника можете препознати по ситним знацима. Уколико нисте сигурни да ли је он тај, постоје стручни људи који ће вам помоћи. Немојте бити од оних које је срамота да потраже помоћ и пријаве насилника. Знам да често у Србји слушате: "Ћути, срамота је". Позив може бити и анониман.-Партнер ми је говорио да "не може да живи без мене", али нисам веровала да ће покушати да ме убије.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas