Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ХРАБРОСТ

"Девојка из комшилука" данас је ТикТок звезда, а мало ко зна да је преживела ХОРОР (ФОТО)

Девојка чија је храброст задивила свет.

1642361398_______________________5789.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ jordan_turpin
Oglas

Џордан Турпин је успела да промени свој живот након што је побегла из „паклене“ породичне куће у Калифорнији у којој је 13 деце оковано за кревете, изгладњивано и тучено од стране својих родитеља.

Џордан, тада седамнаестогодишњакиња, побегла је из куће кроз прозор и рекла полицајцима да су њена браћа и сестре злостављани и да живе у прљавштини.

Рекла је полицајцима да су њене две млађе сестре биле везане за кревет.

Плашила се да би њени родитељи „хтели да је убију” ако схвате да је напустила породичну кућу.

Причајући како је позвала полицију док је покушавала да побегне из заточеништва пре скоро четири године, рекла је Дајан Сојер на АБЦ-у: „Било је то буквално сада или никад. Ако ми се нешто догодило, барем сам умрла покушавајући."

Прочитајте још: Важила је за НАЈПАМЕТНИЈУ СРПКИЊУ: Многи су је НИПОДАШТАВАЛИ, а на одбрани доктората је доживела праву УВРЕДУ

Никад не одустаје

А сада се 21-годишњакиња окренула друштвеним медијима како би променила свој живот.

Џордан, која има скоро 500.000 пратилаца на ТикТок-у, редовно дели снимке на којима плеше.
Упркос ужасима свог детињства, амбициозна плесачица има позитиван поглед на живот и њена биографија на ТикТок-у гласи: „Волим да помажем другима! Волим да плешем и пишем песме!“
Рекла је: „Свима који су ме пратили или гледали моје видео снимке, много вас ценим. Много вас волим. Сада сам верификована на ТикТок-у и тако сам узбуђена. Осећам се као да радим нешто узбудљиво. Хвала вам пуно.“

@jordan_turpin

 

♬ original sound - xxtristanxo

Нјени плесни видео снимци су прикупили милионе прегледа уз подршку њених пратилаца.

Неко је у њеном последњем видеу рекао: "Сви морамо да је заштитимо по сваку цену! Она заслужује све сјајно!"

Још једна особа је додала: "Џордан је од једне од најхрабријих девојака (и даље јесте) постала интернет сензација! Бог те благословио Џордан!!"

Вишегодишње злостављање

Браћа и сестре Турпин, који су имали између две и 29 година када су били злостављани, раније су открили да су живели у ужасним условима и признали да су били близу смрти.

Уврнути родитељи Дејвид и Луиз Турпин осуђени су на 25 година затвора након што су се изјаснили кривим по 14 тачака, укључујући окрутност према одраслој особи, окрутност према деци, мучење и затварање.

Зли родитељи су деци забрањивали да излазе их куће, гледају телевизију или иду у школу. Многа деца су имала потешкоће у говору када их је полиција избавила, а нека нису могла да ходају, јер су их родитељи приморавали да преседе цео дан на поду.

Они су такође својој деци куповали играчке, али су одбијали да их отворе, пренео је НБЦ.
Полицајци су на суду открили да је деци било дозвољено да се туширају само једном годишње.

У саопштењу из канцеларије шерифа округа Риверсајд каже се: „Заменици су лоцирали за шта су веровали да је 12 деце у кући, али су били шокирани када су открили да су њих седморо заправо одрасли.

„Жртве су изгледале неухрањене и веома прљаве."

2020. заменик окружног тужиоца округа Риверсајд Кевин Бичам открио је да браћа и сестре „настављају са својим животима“.

Он је тада рекао: „Неки од њих живе самостално, живе у свом стану и имају посао и иду у школу. Неки су волонтери у заједници. Они иду у цркву.”

Адвокат је рекао да су млађа браћа и сестре у стању да се „боље опораве“ јер „нису имали толико година злостављања и занемаривања“.

Открио је да су неки од браће и сестара променили имена, али је рекао да се и даље састају.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas