Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЈЕДНО ТЕЛО А ДВЕ ДУШЕ: Сијамске близнакиње КОЈЕ ДЕЛЕ РЕПРОДУКТИВНЕ ОРГАНЕ говоре о свом љубавном животу..једна има дечка! (ФОТО)

Кармен и Лупита Андраде су 22-годишње сестре које су спојене у делу торзоа

1682599407_sestre-spojene-NASLOV.png
Пхото: Инстаграм принтсцреен/ цармен_андраде2000
Oglas

Сестре из Конектиката, су сијамске близнакиње спојеног трупа и деле репродуктивне органе, преноси ДаилyМаил.
Оне у интервјуу објашњавају како успевају да раде све заједно, од вожње, до забављања и договора шта да обуку и са ким да се друже.
Кармен и Лупита Андраде, које су се преселиле у Америку из Мексика када су имале 2 године, сада живе у Конектикату.
Ове неуобичајене девојке су објасниле како изгледа када једна од њих жели да иде на састанак, као и колико често дојаде једна другој.

Кармен и Лупита су изјавиле и да је операција раздвајања превише ризична, јер деле толико ''унутрашњих органа''.

''Када бисмо имале операцију, једна од нас би умрла или обе, или би завршиле заувек у болници'', рекла је Лупита.

Када су рођене, доктори су рекли њиховим родитељима да ће бебе живети само пар дана, али су оне доказ да су погрешили у процени.

Као бебе, провеле су године на физикалној терапији, учећи како да седну, и радећи заједничким снагама да науче да корачају. Проходале су када су имале 4 године.
Сада, када имају 22 године, оне не дозвољавају да их чињеница што имају једно тело, спута.


Обе сестре имају по две руке, али свака има по једну ногу. Ипак, иако су повезнае целог живота, и све раде заједно, понекад имају различита интересовања.

''Некада свака од нас ради своју ствар. Ја имам совј лаптоп за рад, а Лупита стави своје слушалице и слуша
музику или гледа у телефон.'' објашњава Кармен.

Понекад, наиђу на неке изазиве. Један од њих је проналазак одговарајуће гардеробе. Ипак, и ту су се снашле, па им комшиница шије мајице и хаљине, које сестре носе од своје 5.године.

И док имају сличан укус за моду, говоре да се не слажу у свему:

''Када идемо код офтамолога, Лупита изабере потпуно другачије наочаре од мене, и она има пирсинг на једној старни носа, док ја имам на септуму.''

Оне су такође наишле на проблем у љубавном животу. Док је Лупита асексуална, Кармен је у потрази за љубављу, али признаје да на апликацијамаза упознавање добија доста порука од мушкараца са фетишима. Али, она је недавно упознала Данијела на једној апликацији и убрзо су се заволели.

''Од почетка сам знала да је Данијел другачији, јер није одмах постављао питање о мојој ситуацији. Заједно смо 
две и по године, и разговарамо о веридби, али желимо да прво живимо заједно'', говори заљубљена Кармен.

Она још додаје, да је потребно много компромиса, те да се труди да њеној сестри Лупити не буде досадно када изађе са својим дечком. Она бира где и шта ће јести, као  и активност коју ће то вече радити.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas