Oglas
· · Komentari: 0

JEDNO TELO A DVE DUŠE: Sijamske bliznakinje KOJE DELE REPRODUKTIVNE ORGANE govore o svom ljubavnom životu..jedna ima dečka! (FOTO)

Karmen i Lupita Andrade su 22-godišnje sestre koje su spojene u delu torzoa

1682599407_sestre-spojene-NASLOV.png
Photo: Instagram printscreen/ carmen_andrade2000
Oglas

Sestre iz Konektikata, su sijamske bliznakinje spojenog trupa i dele reproduktivne organe, prenosi DailyMail.
One u intervjuu objašnjavaju kako uspevaju da rade sve zajedno, od vožnje, do zabavljanja i dogovora šta da obuku i sa kim da se druže.
Karmen i Lupita Andrade, koje su se preselile u Ameriku iz Meksika kada su imale 2 godine, sada žive u Konektikatu.
Ove neuobičajene devojke su objasnile kako izgleda kada jedna od njih želi da ide na sastanak, kao i koliko često dojade jedna drugoj.

Karmen i Lupita su izjavile i da je operacija razdvajanja previše rizična, jer dele toliko ''unutrašnjih organa''.

''Kada bismo imale operaciju, jedna od nas bi umrla ili obe, ili bi završile zauvek u bolnici'', rekla je Lupita.

Kada su rođene, doktori su rekli njihovim roditeljima da će bebe živeti samo par dana, ali su one dokaz da su pogrešili u proceni.

Kao bebe, provele su godine na fizikalnoj terapiji, učeći kako da sednu, i radeći zajedničkim snagama da nauče da koračaju. Prohodale su kada su imale 4 godine.
Sada, kada imaju 22 godine, one ne dozvoljavaju da ih činjenica što imaju jedno telo, sputa.


Obe sestre imaju po dve ruke, ali svaka ima po jednu nogu. Ipak, iako su poveznae celog života, i sve rade zajedno, ponekad imaju različita interesovanja.

''Nekada svaka od nas radi svoju stvar. Ja imam sovj laptop za rad, a Lupita stavi svoje slušalice i sluša
muziku ili gleda u telefon.'' objašnjava Karmen.

Ponekad, naiđu na neke izazive. Jedan od njih je pronalazak odgovarajuće garderobe. Ipak, i tu su se snašle, pa im komšinica šije majice i haljine, koje sestre nose od svoje 5.godine.

I dok imaju sličan ukus za modu, govore da se ne slažu u svemu:

''Kada idemo kod oftamologa, Lupita izabere potpuno drugačije naočare od mene, i ona ima pirsing na jednoj starni nosa, dok ja imam na septumu.''

One su takođe naišle na problem u ljubavnom životu. Dok je Lupita aseksualna, Karmen je u potrazi za ljubavlju, ali priznaje da na aplikacijamaza upoznavanje dobija dosta poruka od muškaraca sa fetišima. Ali, ona je nedavno upoznala Danijela na jednoj aplikaciji i ubrzo su se zavoleli.

''Od početka sam znala da je Danijel drugačiji, jer nije odmah postavljao pitanje o mojoj situaciji. Zajedno smo 
dve i po godine, i razgovaramo o veridbi, ali želimo da prvo živimo zajedno'', govori zaljubljena Karmen.

Ona još dodaje, da je potrebno mnogo kompromisa, te da se trudi da njenoj sestri Lupiti ne bude dosadno kada izađe sa svojim dečkom. Ona bira gde i šta će jesti, kao  i aktivnost koju će to veče raditi.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas