Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
тетоважа

Тајна Легијине РУЖЕ: Улемек на врату има ТЕТОВАЖУ која има ПОСЕБНО ЗНАЧЕЊЕ (ФОТО)

Име Милорада Улемека Легије изазивало је старх и трепет

1595234832_pjimage-7-.jpg
Фото/ Принтсцреен/ Yоу Тубе/ заqзаq992
Oglas

Памте га и данас поштоваоци његовог рада, бивши специјалци Црвених беретки и за њих ће Легија увек бити "командант".

Прочитајте још: Да ли сте међу њима? Ова занимања су НАЈДЕПРЕСИВНИЈА

Постао је рекордер српског и европског правосуђа - са 160 година робије.  Добио је казне од по 40 година за атентат на премијера Зорана Ђинђића, злочине "земунског клана", троструко убиство на Ибарској магистрали, али и за смрт Ивана Стамболића и покушај ликвидације Вука Драшковића у Будви.

У његовом крају код хотела "Југославија" описивали су га као неупадљивог младића.

Касније је тај младић сме све, а сви су жмурели на његове "инциденте". 

Значајан моменат у његовој младости представља упознавање са Кристијаном Голубовићем.

Прочитајте још: Мајка Божја ми рекла - ЈА ОВДЕ ЧУВАМ: У манастиру код Лесковца жена из Власотинца умрла и васкрсла уз помоћ СВЕТОГ УЉА

- Кристијан је покварио Милорада - испричала је својевремено Легијина мајка, која је још тада претпоставила да ово дружење неће изаћи на добро.

Милорад Улемек Легија *Смиља*

Objavljuje Моја покрајина Косово и МетохијаNedjelja, 5. kolovoza 2012.

Сетила се још једне ствари - уз Кристијана је почео да се тетовира.

Голубовић је својевремено изјавио да се не сећа када се тачно упознао са Легијом, младићем у панк фазону, који није волео туче.  - Негде, 1984. или, можда, 1985, рекао је.

Прочитајте још: 1999. откривено СВЕТИЛИШТЕ: Старо је 4.300 година, а крај дрвених стубова пронађене су лобање деце и жена

Након пљачке радње са спортском опремом, Милорад бежећи од полиције креће на седам година дуго путовање, крајња станица - Француска. Легијин циљ тада био је да се прикључи Легији странаца. 

Убрзо је бела капа легионара постала неодвојива од Милорада. Затим је уследио први петогодишњи уговор, почеле су обуке, руковање разним оружјем и обука за преживљавање.

Тетоважа руже

Тада се догодила и чувена ружа, тетоважа цвета исцртаног на руци и врату. Касније је тетоважа руже постала знак препознавања његових сабораца, а поред руже, Легија је истетовирао и још понешто.

Легија!

Objavljuje AjmoPonedjeljak, 15. srpnja 2013.

Тетоваже руже имају историју и носе добар део симболике. У 16. веку тетоважу руже су добијали затвореници који су били осуђени на смрт. Боја руже има своје значење.Па тако црна ружа представља - смрт.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas